еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nićetin, Milica
Приказ резултата 1 до 20 од 163
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and Optimization![]() | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Aluminium and calcium ions binding to pectin in sugar beet juice - model of electrical double layer![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet Juice![]() | Kuljanin, Tatjana A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Analiza osetljivosti procesa osmotske dehidratacije mesa srebrnog karaša (Carassius Gibelio) u tri različita osmotska rastvora![]() | Ćurčić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild Garlic![]() | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analysis of mass transfer rate and efficiency of osmotic dehydration of wild garlic![]() | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses![]() | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatment![]() | Knežević, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Primena modela diskretnih elemenata na protok zrnastog materijala u pužnom transporteru![]() | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Artificial neural network and kinetic modeling of capers during dehydration and rehydration processes![]() | Demir, Hasan; Lončar, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2012 | Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process![]() | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation![]() | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Calcium sulphate as coagulant in phase of sugar beet juice clarification - method of measurement residual solution turbidity and Zeta potential![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layers![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | CaSO4 and cationic polyelectrolyte as possible pectin precipitants in sugar beet juice clarification![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | CELERY ROOT OSMOTIC DEHYDRATION MASS COMPARISON IN TWO OSMOTIC SOLUTIONS TRANSFER KINETICS![]() | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Celery root osmotic dehydration mass transfer kinetics comparison in two osmotic solutions![]() | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Celery Root Phenols Content, Antioxidant Capacities and Their Correlations after Osmotic Dehydration in Molasses![]() | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2015 | Changes in antioxidant activity and phenolic content of celery leaves and root during osmotic treatment![]() | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |