еНаука - преглед
Преглед према Аутор Nićetin, Milica
Приказ резултата 1 до 20 од 169
следеће >
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2022 | Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and Optimization![]() | Filipović, Vladimir | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2014 | Aluminium and calcium ions binding to pectin in sugar beet juice - model of electrical double layer![]() | Kuljanin, Tatjana | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2018 | Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet Juice![]() | Kuljanin, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Analiza osetljivosti procesa osmotske dehidratacije mesa srebrnog karaša (Carassius Gibelio) u tri različita osmotska rastvora![]() | Ćurčić, Biljana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2021 | Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild Garlic![]() | Nićetin, Milica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2022 | Analysis of mass transfer rate and efficiency of osmotic dehydration of wild garlic![]() | Nićetin, Milica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses![]() | Filipčev, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2019 | Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatment![]() | Knežević, Violeta | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2012 | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation![]() | Koprivica, Gordana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2023 | Artificial neural network and kinetic modeling of capers during dehydration and rehydration processes![]() | Demir, Hasan; Lončar, Biljana | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2012 | Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process![]() | Koprivica, Gordana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation![]() | Pezo, Lato | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2015 | Calcium sulphate as coagulant in phase of sugar beet juice clarification - method of measurement residual solution turbidity and Zeta potential![]() | Kuljanin, Tatjana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2019 | CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layers![]() | Kuljanin, Tatjana | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2015 | CaSO4 and cationic polyelectrolyte as possible pectin precipitants in sugar beet juice clarification![]() | Kuljanin, Tatjana | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2016 | CELERY ROOT OSMOTIC DEHYDRATION MASS COMPARISON IN TWO OSMOTIC SOLUTIONS TRANSFER KINETICS![]() | Filipović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2016 | Celery root osmotic dehydration mass transfer kinetics comparison in two osmotic solutions![]() | Filipović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2022 | Celery Root Phenols Content, Antioxidant Capacities and Their Correlations after Osmotic Dehydration in Molasses![]() | Nićetin, Milica | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2015 | Changes in antioxidant activity and phenolic content of celery leaves and root during osmotic treatment![]() | Nićetin, Milica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Changes in chemical properties of carrot during osmotic dehydration in sugar beet molasses![]() | Koprivica, Gordana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
