еНаука - преглед

Преглед према Аутор Nićetin, Milica

Приказ резултата 1 до 20 од 163  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and OptimizationFilipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Šeregelj, Vanja  ; Košutić, Milenko  ; Bodroža Solarov, Marija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Aluminium and calcium ions binding to pectin in sugar beet juice - model of electrical double layerKuljanin, Tatjana ; Jevrić, Lidija  ; Lončar, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Vladimir  ; Grbić, JasnaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet JuiceKuljanin, Tatjana A. ; Filipović, Vladimir S.  ; Lončar, Biljana M.  ; Nićetin, Milica R.  ; Knežević, Violeta M.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Analiza osetljivosti procesa osmotske dehidratacije mesa srebrnog karaša (Carassius Gibelio) u tri različita osmotska rastvoraĆurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Ačanski, Marijana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild GarlicNićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Analysis of mass transfer rate and efficiency of osmotic dehydration of wild garlicNićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molassesFilipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Mišan, Aleksandra  ; Šarić, Bojana  ; Filipović, Vladimir  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatmentKnežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Gorjanović, Stanislava  ; Šuput, Danijela  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Primena modela diskretnih elemenata na protok zrnastog materijala u pužnom transporteruPezo, Lato  ; Pezo, Milada  ; Jovanović, Aca  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Kosanić, Nenad  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratationKoprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Artificial neural network and kinetic modeling of capers during dehydration and rehydration processesDemir, Hasan; Lončar, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Yilmaz, FatmaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration processKoprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Pejić, Danijela  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratationPezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Calcium sulphate as coagulant in phase of sugar beet juice clarification - method of measurement residual solution turbidity and Zeta potentialKuljanin, Tatjana ; Lončar, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Grbić, Jasna ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Šobot, KosanaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layersKuljanin, Tatjana ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Pezo, Lato  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015CaSO4 and cationic polyelectrolyte as possible pectin precipitants in sugar beet juice clarificationKuljanin, Tatjana ; Lončar, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016CELERY ROOT OSMOTIC DEHYDRATION MASS COMPARISON IN TWO OSMOTIC SOLUTIONS TRANSFER KINETICSFilipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Knežević, Violeta  ; Filipović, Jelena  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Celery root osmotic dehydration mass transfer kinetics comparison in two osmotic solutionsFilipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Celery Root Phenols Content, Antioxidant Capacities and Their Correlations after Osmotic Dehydration in MolassesNićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Pergal, Marija  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Knežević, Violeta  ; Demir, Hande; Filipović, Jelena  ; Manojlović, Dragan  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2015Changes in antioxidant activity and phenolic content of celery leaves and root during osmotic treatmentNićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Knežević, Violeta  ; Kuljanin, Tatjana ; Pezo, Lato  ; Gorjanović, Stanislava  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.