еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petrović, Tanja

Приказ резултата 21 до 40 од 111 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2011Comparative analysis of potential probiotic ability among lactobacilli from plant and human originPetrović, Tanja S.  ; Dimitrijević Suzana; Klaus, Anita S.  ; Radulović, Zorica  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica  ; Nedović, Viktor A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Comparative analysis of the potential probiotic abilities of lactobacilli of human origin and from fermented vegetablesPetrović, Tanja  ; Dimitrijević, Suzana  ; Radulović, Zorica  ; Mirković, Nemanja  ; Rajić, Jasmina; Obradović, D.; Nedović, Viktor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Content of phenolic compounds in blueberry juices and extracts (✓)Rajić Jasmina  ; Đorđević Sofija  ; Mihajlović Dragana  ; Pešić Mirjana  ; Petrović, Tanja S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Development and Appliaction of ESCO Models in Serbia - The Finnacial Aspect and Examples of Good Practice (✓)Stajić, Ljubiša ; Petrović, Tanja  ; Stajić, Zoran  ; Božilović, JelenaНаучни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2012Distribution of moulds and mycotoxins in maize grain silage in the trench siloKrnjaja, Vesna  ; Lević, Jelena; Stanković, Slavica Ž.  ; Petrović, Tanja S.  ; Stojanović, Ljiljana; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2016Effect of citric acid addition on antioxidant properties of blackberry syrupKalušević, Ana ; Paunović, Dragana  ; Salević, Ana S.  ; Rajić J; Đinović D; Petrović, Tanja  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Effect of commertial and potential probiotics on the characteristics of soft goat cheesesMirković, Nemanja  ; Paunović, Dušanka ; Petrović, Tanja  ; Petrušić, Milica  ; Radulović, Zorica  ; Obradović Dragojlo; Miočinović, Jelena B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of different drying temperature on the antioxidant properties of the apple cultivars ‘Idared’ and ‘Golden Delicious’Paunović, Dragana  ; Veljović, Mile  ; Petrović, Tanja  ; Mirković, Dušica; Pokeržnik, Ivan; Rajić, Jasmina  ; Zlatković, BranislavНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Effect of encapsulated autochtonous potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 on the characteristic of the soft goat cheeseRadulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena B.  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica  ; Petrović, Tanja  ; Bogovič-Matijašić Bojana; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Effect of encapsulated autochtonous potential probiotic bacteria Lactobacillus paracasei 08 on the characteristics of the soft goat cheese (✓)Radulović, Zorica T.  ; Miočinović, Jelena B.  ; Mirković, Nemanja L.  ; Petrušić, Milica M.; Petrović, Tanja  ; Bogović-Matijašić, Bojana; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Effect of encapsulated potential and commercial probiotic bacteria on the soft goat cheese propertiesRadulović, Zorica  ; Miočinović, Jelena  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica  ; Petrović, Tanja S.  ; Bogović Matijašić Bojana; Nedović, Viktor A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effect of heat treatment on antioxidant properties of rose hip (Rosa canina L.) productsPaunović, Dragana  ; Veljović, Mile  ; Mirković D; Petrović, Tanja  ; Rajić, Jasmina  ; Stošić N; Zlatković BКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Efficiacy of encapsulation by spray-drying on survival of potential probiotic bacteriaRadulović, Zorica  ; Mirković, Nemanja  ; B. Bogovič Matijašić; Petrušić, Milica  ; Petrović, Tanja  ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Enabling environment for innovation and technology transfer in the food sector – highlights from CAPINFOOD and TRAFOON projectsNedović, Viktor A.  ; A. Sebők; S. Braun; Petrović, Tanja S.  ; Lević, Steva M.  ; Pešić, Mirjana B.  ; M. MihajlovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Encapsulation of Lactobacillus casei ATCC 393 in alginate capsules for probiotic fermented milk productionDimitrellou, Dimitra; Kandylis, Panagiotis; Lević, Steva  ; Petrović, Tanja  ; Ivanović, Sanjin  ; Nedović, Viktor  ; Kourkoutas, YiannisНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Encapsulation Systems in the Food IndustryNedović, Viktor  ; Kalušević, Ana ; Manojlović, Verica  ; Petrović, Tanja  ; Bugarski, Branko  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Formulation and antioxidant capacity of plum and apple juicesRajić, Jasmina  ; Petrović, Tanja  ; Vukosavljević, Predrag  ; Paunović, Dragana  ; Nešić K; Đorđević, Radovan ; Nedović, Viktor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Fungal contamination of pig farm feeds (✓)Krnjaja, Vesna  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petrović, Tanja  ; Mandić, Violeta  ; Bijelić, Zorica  ; Radović, Čedomir  ; Delić, Nikola  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2012FUNKCIONALNA OŠTEĆENJA MIKROINKAPSULISANIH PROBIOTSKIH SOJEVA KAO POSLEDICA PROCESA SPREJ SUŠENJAPetrović, Tanja S.  ; Dimitrijević-Branković, Suzana  ; Radulović, Zorica T.  ; Mirković, Nemanja L.  ; Rajić, Jasmina R.  ; Nedović, Viktor A.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Fusarium infection and deoxynivalenol contamination in winter wheatKrnjaja, Vesna  ; Tomić, Z.  ; Stanković, Slavica  ; Petrović, T.  ; Bijelić, Zorica  ; Mandić, Violeta  ; Obradović, Ana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја