еНаука - преглед
Преглед према Аутор Pešić, Mirjana
Приказ резултата 1 до 20 од 289
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
1990 | 13C N.M.R. spectra of some 5-substituted-3-isopropyl-6-methyl uracils | Jovanović, Bratislav Ž.; Tadić, Ž. D.; Vajs, Vlatka; Pešić, Mirjana B. ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
1988 | 1H N.M.R. spectra of some 5-substituted-3-isopropyl-6-methyl uracils![]() | Jovanović, B.Z.; Tadić, Z.D.; Muškatirović, M.D.; Pešić, M.B. ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | A systematic UHPLC Q-ToF MS approach for the characterization of bioactive compounds from freeze-dried red goji berries (L. barbarum L.) grown in Serbia: Phenolic compounds and phenylamides![]() | Milinčić, Danijel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2012 | Absorption of Nickel and Manganese ions in milk proteins solutions on polyacrylic hydrogel | Kostić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Analiza hemijskih i nutritivnih karakteristika polena koji su medonosne pčele sakupile u različitim regionima Srbije | Kostić, Aleksandar Ž. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2023 | Antioksidativni potencijal polifenola i ulja semena koprive (Urtica dioica L.) i karakterizacija proizvoda od pšeničnog brašna sa dodatkom semena koprive![]() | Mitrović, Jelena S. ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2018 | Antioksidativnost bezalkoholnih pića na bazi voćnih sokova i ekstrakata lekovitog i aromatičnog bilja![]() | Rajić, Jasmina ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2016 | Antioxidant capacity of water soluble and insoluble protein fractions of white brined cheese prepared from overheated goat milk | Barać, Miroljub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB![]() | Barać, Miroljub B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antioxidative properties of adzuki, pea and soy flour and isolates![]() | Kostić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Application of cold pressing process to develop potential functional and sensory acceptable red beet microgreens-apple beverage: total phenolic content and antioxidant properties![]() | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Application of phytocompounds-loaded nanoemulsions in the active coatings and films for food packaging | Salević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of Polyphenol-Loaded Nanoparticles in Food Industry | Milincić, Danijel D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | APPLICATION OF RAMAN SPECTROSCOPY FOR THE CHARACTERISATION OF MILK AND MILK-PHENOLICS POWDERS | Milinčić, Danijel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessing the Impact of Botanical Origins, Harvest Years, and Geographical Variability on the Physicochemical Quality of Serbian Honey![]() | Tasić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2011 | Assessment of Soy Genotype and Processing Method on Quality of Soybean Tofu | Stanojević, Sladjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Assessment of soy genotype and processing method on trypsin inhibitors, urease and lectins content of tofu![]() | Stanojević, S.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Bee pollen in cosmetics: The chemical point of view![]() | Kostić, Aleksandar Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Bee pollen powder as a functional ingredient in frankfurters | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Properties of Goat-Milk Powder Fortified with Grape-Pomace-Seed Extract after In Vitro Gastrointestinal Digestion | Milinčić, Danijel D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |