еНаука - преглед
Преглед према Аутор Tomašević, Igor
Приказ резултата 1 до 20 од 286
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | 3D printing as novel tool for fruit-based functional food production![]() | Tomašević, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2007 | A catechism of the 7 principles of HACCP concept: The 7 deadly sins and 7 heavenly virtues of food safety | Radovanović, Radomir; Tomašević, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | A chemometric approach to evaluate the impact of pulses, Chlorella and Spirulina on proximate composition, amino acid, and physicochemical properties of turkey burgers | Marti-Quijal, Francisco J.; Zamuz, Sol; Tomašević, Igor ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2017 | A comparison between Warner-Bratzler shear force measurement and texture profile analysis of meat and meat products: a review | Novaković, Saša ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | A decade of sulfite control in Serbian meat industry and the effect of HACCP | Tomašević, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | A review on microbiota: relation with diseases and nutrients role | Oz, Emel; Simsek, Aysegul; Simsek, Melih; Tuncer, Nihal; Bayrak, Muharrem; Cadirci, Kenan; Brennan, Charles; Kumar, Mukul; Proestos, Charalampos; Brennan, Margaret; | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2022 | Advanced Analysis Techniques of Food Contaminants and Risk Assessment-Editorial | Iammarino, Marco; Palermo, Carmen; Tomasevic, Igor B ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2020 | Aflatoxins in milk and dairy products: Occurrence and exposure assessment for the serbian population![]() | Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2021 | Alternatives to Piglet Castration: From Issues to Solutions | Weiler, Ulrike; Font-i-Furnols, Maria; Tomašević, Igor ![]() ![]() | Информативни прилог | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2019 | An insight into in vitro antioxidant activity of Cantharellus cibarius hot water extract for the potential application in meat products | Novaković, Saša; Djekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Analiza performansi sistema za upravljanje bezbednošću hrane - stanje (iskustva iz prakse) i mogućnosti | Radovanović, Radomir; Rajković, Andreja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analysis and Comparison of Environmental Impacts of Nonthermal Food Technologies | Djekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Analysis of Pungency Sensation Effects from an Oral Processing, Sensorial and Emotions Detection Perspective—Case Study with Grilled Pork Meat | Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages![]() | Đorđevic, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2018 | Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesa | Vasilijević, Bojana P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antibacterial effect of Juniperus communis and Satureja montana essential oils against Listeria monocytogenes in vitro and in wine marinated beef | Vasilijević, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2020 | Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters![]() | Novaković, Saša; Đekic, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2020 | Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat bread | Purić, Milos; Rabrenović, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2022 | Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled Meat | Djekic, Ilija V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2018 | Application of new insoluble dietary fibres from triticale as supplement in yoghurt - effects on physico-chemical, rheological and quality properties![]() | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |