еНаука - преглед

Преглед према Аутор Tomašević, Igor

Приказ резултата 1 до 20 од 279  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
20213D printing as novel tool for fruit-based functional food productionTomašević, Igor  ; Putnik, Predrag; Valjak, Filip; Pavlić, Branimir  ; Šojić, Branislav  ; Bebek Markovinović, Anica; Bursać Kovačević, DanijelaНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2007A catechism of the 7 principles of HACCP concept: The 7 deadly sins and 7 heavenly virtues of food safetyRadovanović, Radomir; Tomašević, Igor  ; Tomić, Nikola  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019A chemometric approach to evaluate the impact of pulses, Chlorella and Spirulina on proximate composition, amino acid, and physicochemical properties of turkey burgersMarti-Quijal, Francisco J.; Zamuz, Sol; Tomašević, Igor  ; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Marszalek, Krystian; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M.Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2017A comparison between Warner-Bratzler shear force measurement and texture profile analysis of meat and meat products: a reviewNovaković, Saša ; Tomašević, Igor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018A decade of sulfite control in Serbian meat industry and the effect of HACCPTomašević, Igor  ; Dodevska, Margarita  ; Simić, Milan; Raičević, Smiljana; Matović, Violeta; Đekić, Ilija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023A review on microbiota: relation with diseases and nutrients roleOz, Emel; Simsek, Aysegul; Simsek, Melih; Tuncer, Nihal; Bayrak, Muharrem; Cadirci, Kenan; Brennan, Charles; Kumar, Mukul; Proestos, Charalampos; Brennan, Margaret;
Elobeid, Tahra; Zeng, Maomao; Tomasevic, Igor B  ; Ekiz, Elif; Oz, Fatih;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Advanced Analysis Techniques of Food Contaminants and Risk Assessment-EditorialIammarino, Marco; Palermo, Carmen; Tomasevic, Igor B  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2020Aflatoxins in milk and dairy products: Occurrence and exposure assessment for the serbian populationĐekić, Ilija  ; Petrović, J.; Jovetić, M.; Redzepović-Djordjević, A.; Stulić, M.; Lorenzo, José M.; Iammarino, M.; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Alternatives to Piglet Castration: From Issues to SolutionsWeiler, Ulrike; Font-i-Furnols, Maria; Tomašević, Igor  ; Bonneau, MichelИнформативни прилог
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2019An insight into in vitro antioxidant activity of Cantharellus cibarius hot water extract for the potential application in meat productsNovaković, Saša; Djekić, Ilija  ; Vunduk, Jovana  ; Klaus, Anita  ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Analiza performansi sistema za upravljanje bezbednošću hrane - stanje (iskustva iz prakse) i mogućnostiRadovanović, Radomir; Rajković, Andreja  ; Djekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Analysis and Comparison of Environmental Impacts of Nonthermal Food TechnologiesDjekic, Ilija  ; Tomasević, Igor  ; ­Režek ­Jambrak, AnetПоглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Analysis of Pungency Sensation Effects from an Oral Processing, Sensorial and Emotions Detection Perspective—Case Study with Grilled Pork MeatĐekić, Ilija  ; Ilić, Jovan  ; Chen, Jianshe; Đekić, Rastko; Sołowiej, Bartosz G.; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausagesĐorđevic, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan  ; Tomašević, Igor  ;
Vasilev, Dragan  ; Nikolić, Ivana  ; Smiljanić, Milenko;
Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesaVasilijević, Bojana P.  ; Mitić Ćulafić, Dragana S.  ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Đekić, Ilija V.  ; Tomašević, Igor B.  ; Nikolić, Biljana J.  ; Velebit, Branko M.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antibacterial effect of Juniperus communis and Satureja montana essential oils against Listeria monocytogenes in vitro and in wine marinated beefVasilijević, Bojana  ; Mitić-Culafić, Dragana  ; Đekić, Ilija  ; Marković, Tatjana  ; Knežević-Vukčević, Jelena ; Tomašević, Igor  ; Velebit, Branko  ; Nikolić, Biljana  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurtersNovaković, Saša; Đekic, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna  ; Tomovic, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Tomašević, Igor  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2020Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat breadPurić, Milos; Rabrenović, Biljana  ; Rac, Vladislav  ; Pezo, Lato  ; Tomašević, Igor  ; Demin, Mirjana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled MeatDjekic, Ilija V.  ; Ilic, Jovan G.  ; Sołowiej, Bartosz G.; Djekić, Rastko I.; Tomasevic, Igor B.  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Application of new insoluble dietary fibres from triticale as supplement in yoghurt - effects on physico-chemical, rheological and quality propertiesMiočinović, Jelena  ; Tomić, Nikola  ; Dojnov, Biljana  ; Tomašević, Igor  ; Stojanović, Sanja  ; Đekić, Ilija  ; Vujčić, Zoran  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности