еНаука - преглед
Преглед према Аутор Tomašević, Igor
Приказ резултата 1 до 20 од 279
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | 3D printing as novel tool for fruit-based functional food production | Tomašević, Igor ; Putnik, Predrag; Valjak, Filip; Pavlić, Branimir ; Šojić, Branislav ; Bebek Markovinović, Anica; Bursać Kovačević, Danijela | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2007 | A catechism of the 7 principles of HACCP concept: The 7 deadly sins and 7 heavenly virtues of food safety | Radovanović, Radomir; Tomašević, Igor ; Tomić, Nikola | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | A chemometric approach to evaluate the impact of pulses, Chlorella and Spirulina on proximate composition, amino acid, and physicochemical properties of turkey burgers | Marti-Quijal, Francisco J.; Zamuz, Sol; Tomašević, Igor ; Rocchetti, Gabriele; Lucini, Luigi; Marszalek, Krystian; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M. | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | A comparison between Warner-Bratzler shear force measurement and texture profile analysis of meat and meat products: a review | Novaković, Saša ; Tomašević, Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | A decade of sulfite control in Serbian meat industry and the effect of HACCP | Tomašević, Igor ; Dodevska, Margarita ; Simić, Milan; Raičević, Smiljana; Matović, Violeta; Đekić, Ilija | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | A review on microbiota: relation with diseases and nutrients role | Oz, Emel; Simsek, Aysegul; Simsek, Melih; Tuncer, Nihal; Bayrak, Muharrem; Cadirci, Kenan; Brennan, Charles; Kumar, Mukul; Proestos, Charalampos; Brennan, Margaret; | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Advanced Analysis Techniques of Food Contaminants and Risk Assessment-Editorial | Iammarino, Marco; Palermo, Carmen; Tomasevic, Igor B | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Aflatoxins in milk and dairy products: Occurrence and exposure assessment for the serbian population | Đekić, Ilija ; Petrović, J.; Jovetić, M.; Redzepović-Djordjević, A.; Stulić, M.; Lorenzo, José M.; Iammarino, M.; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Alternatives to Piglet Castration: From Issues to Solutions | Weiler, Ulrike; Font-i-Furnols, Maria; Tomašević, Igor ; Bonneau, Michel | Информативни прилог | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | An insight into in vitro antioxidant activity of Cantharellus cibarius hot water extract for the potential application in meat products | Novaković, Saša; Djekić, Ilija ; Vunduk, Jovana ; Klaus, Anita ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Analiza performansi sistema za upravljanje bezbednošću hrane - stanje (iskustva iz prakse) i mogućnosti | Radovanović, Radomir; Rajković, Andreja ; Djekić, Ilija ; Tomašević, Igor | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analysis and Comparison of Environmental Impacts of Nonthermal Food Technologies | Djekic, Ilija ; Tomasević, Igor ; Režek Jambrak, Anet | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Analysis of Pungency Sensation Effects from an Oral Processing, Sensorial and Emotions Detection Perspective—Case Study with Grilled Pork Meat | Đekić, Ilija ; Ilić, Jovan ; Chen, Jianshe; Đekić, Rastko; Sołowiej, Bartosz G.; Vujadinović, Dragan; Tomašević, Igor | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Analysis of traditional Serbian meat products Aldehydes in dry-cured pork and beef and dry-fermented sausages | Đorđevic, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Tomović, Mila; Mandić, Anamarija ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan ; Tomašević, Igor ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Antibakterijski efekat vinskih marinada sa etarskim uljima Juniperus communis I Satureja montana na kontaminente junećeg mesa | Vasilijević, Bojana P. ; Mitić Ćulafić, Dragana S. ; Knežević-Vukčević, Jelena B. ; Đekić, Ilija V. ; Tomašević, Igor B. ; Nikolić, Biljana J. ; Velebit, Branko M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antibacterial effect of Juniperus communis and Satureja montana essential oils against Listeria monocytogenes in vitro and in wine marinated beef | Vasilijević, Bojana ; Mitić-Culafić, Dragana ; Đekić, Ilija ; Marković, Tatjana ; Knežević-Vukčević, Jelena ; Tomašević, Igor ; Velebit, Branko ; Nikolić, Biljana | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Antioxidant activity of mushrooms in vitro and in frankfurters | Novaković, Saša; Đekic, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomovic, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tomašević, Igor | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Application of defatted apple seed cakes as a by-product for the enrichment of wheat bread | Purić, Milos; Rabrenović, Biljana ; Rac, Vladislav ; Pezo, Lato ; Tomašević, Igor ; Demin, Mirjana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Application of Food Mechanics and Oral Processing in Modelling First Bite of Grilled Meat | Djekic, Ilija V. ; Ilic, Jovan G. ; Sołowiej, Bartosz G.; Djekić, Rastko I.; Tomasevic, Igor B. | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Application of new insoluble dietary fibres from triticale as supplement in yoghurt - effects on physico-chemical, rheological and quality properties | Miočinović, Jelena ; Tomić, Nikola ; Dojnov, Biljana ; Tomašević, Igor ; Stojanović, Sanja ; Đekić, Ilija ; Vujčić, Zoran | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |