еНаука - преглед

Преглед према Аутор Filipović, Vladimir

Приказ резултата 1 до 20 од 249  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of ChokeberryPetković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Miletić, Nemanja  ; Malešević, Zoranka; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023A Mathematical Model For Controlling the Acidity of a Solution In a Bioreactor of the Artifical Git of PoultryLukyanov, Alexander; Donskoy, Danila; Filipović, Vladimir  ; Asten, TamaraКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016A new method for olive oil and safflower oil differentiationAčanski, Marijana  ; Marjanović-Jeromela, Ana  ; Vujasinović, Vesna  ; Pastor, Kristian  ; Dojčinović-Vujašković, Sanja; Vujić, Đura ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumersFilipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Petković, Marko  ; Pezo, Lato  ; Košutić, Milenko  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2022Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and OptimizationFilipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Šeregelj, Vanja  ; Košutić, Milenko  ; Bodroža Solarov, Marija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Aluminium and calcium ions binding to pectin in sugar beet juice - model of electrical double layerKuljanin, Tatjana ; Jevrić, Lidija  ; Lončar, Biljana  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Vladimir  ; Grbić, JasnaНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet JuiceKuljanin, Tatjana A. ; Filipović, Vladimir S.  ; Lončar, Biljana M.  ; Nićetin, Milica R.  ; Knežević, Violeta M.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Analiza osetljivosti procesa osmotske dehidratacije mesa srebrnog karaša (Carassius Gibelio) u tri različita osmotska rastvoraĆurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Ačanski, Marijana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild GarlicNićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Analysis of mass transfer rate and efficiency of osmotic dehydration of wild garlicNićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Knežević, Violeta  ; Pezo, Lato  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molassesFilipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  ; Mišan, Aleksandra  ; Šarić, Bojana  ; Filipović, Vladimir  ; Ćurčić, Biljana  ; Nićetin, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatmentKnežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Gorjanović, Stanislava  ; Šuput, Danijela  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Primena modela diskretnih elemenata na protok zrnastog materijala u pužnom transporteruPezo, Lato  ; Pezo, Milada  ; Jovanović, Aca  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Kosanić, Nenad  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratationKoprivica, Gordana ; Lević, Ljubinko ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Application of two rheological methods for flour testing to predict pasta qualityFilipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2024Application of yarrow broth in order to reduce the intensity of infection of pot marigold leaf powdery mildew (Podosphaera xanthii (Castagne) U. Braun & Shishkoff.)Filipović, Vladimir  ; Šarčević-Todosijević, Ljubica; Ugrenović, Vladan  ; Dimitrijević, Snežana  ; Popović, Marko; Mrđan, Snežana  ; Popović, Vera  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration processKoprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Nićetin, Milica  ; Pezo, Lato  ; Pejić, Danijela  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratationPezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Koprivica, Gordana ; Mišljenović, Nevena ; Lević, Ljubinko Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granulesVučurović, Vesna  ; Šereš, Zita  ; Šaranović, Žana; Filipović, Jelena  ; Filipović, Vladimir  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Breadmaking Characteristics of Dough with Extruded CornFilipović, Nada ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Filipović, Vladimir  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису