еНаука - преглед
Преглед према Аутор Filipović, Vladimir
Приказ резултата 1 до 20 од 242
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of Chokeberry (✓) | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | A Mathematical Model For Controlling the Acidity of a Solution In a Bioreactor of the Artifical Git of Poultry (✓) | Lukyanov, Alexander; Donskoy, Danila; Filipović, Vladimir ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | A new method for olive oil and safflower oil differentiation (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumers (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and Optimization (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Aluminium and calcium ions binding to pectin in sugar beet juice - model of electrical double layer (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet Juice (✓) | Kuljanin, Tatjana A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Analiza osetljivosti procesa osmotske dehidratacije mesa srebrnog karaša (Carassius Gibelio) u tri različita osmotska rastvora (✓) | Ćurčić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild Garlic (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analysis of mass transfer rate and efficiency of osmotic dehydration of wild garlic (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatment (✓) | Knežević, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Primena modela diskretnih elemenata na protok zrnastog materijala u pužnom transporteru (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Application of two rheological methods for flour testing to predict pasta quality (✓) | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Application of yarrow broth in order to reduce the intensity of infection of pot marigold leaf powdery mildew (Podosphaera xanthii (Castagne) U. Braun & Shishkoff.) (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granules (✓) | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Breadmaking Characteristics of Dough with Extruded Corn (✓) | Filipović, Nada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |