eNauka - pregled
Pregled prema Autor Tomović, Vladimir
Prikaz rezultata 1 do 19 od 19
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2021 | Color assessment of the eggs using computer vision system and Minolta colorimeter | Milovanović, Bojana; Tomović, Vladimir; Đekić, Ilija ; Solowiej, Bartosz G.; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor | Naučni članak | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
2017 | Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage | Stajić, Slaviša ; Stanišić, Nikola ; Tomović, Vladimir; Petricević, Maja ; Stanojković, Aleksandar ; Radović, Čedomir ; Gogić, Marija | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2021 | Colour assessment of milk and milk products using computer vision system and colorimeter | Milovanović, Bojana; Tomović, Vladimir; Đekić, Ilija ; Miočinović, Jelena ; Solowiej, Bartosz G.; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor | Naučni članak | 22M22 - Rad u istaknutom međ. časopisu |
2012 | Ispitivanje zavisnosti između stresa i kvaliteta mesa svinja | Dokmanović, Marija P. | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2022 | Dietary fibre as phosphate replacement in all-beef model system emulsions with reduced content of sodium chloride | Stajić, Slaviša ; Tomašević, Igor ; Tomović, Vladimir; Stanišić, Nikola | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2018 | Fatty Acid Profile of Lipids of Fermented Sausages with Flaxseed Added (✓) | Stajić, Slaviša ; Lilić, Slobodan ; Vranić, Danijela ; Tomović, Vladimir; Živković, Dušan | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2023 | Initial results of the colorimetric indices of the oldest exposed pedocomplex (Titel loess plateau, Serbia) (✓) | Lukić, Tin ; Radaković, Milica G. ; Marković, Rastko S.; Thompson, Warren; Micić, Tanja; Basarin, Biljana ; Tomić, Nemanja ; Tomović, Vladimir; Popov Raljić, Jovanka ; Gavrilov, Milivoj; | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2013 | Ispitivanje lipolitičkih i oksidativnih promena u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta | Šojić, Branislav | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2019 | Ispitivanje mikroflore i parametara kvaliteta sremskog kulena proizvedenog u industrijskim i tradicionalnim uslovima (✓) | Suvajdžić, Branko | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2013 | Karakterizacija kvaliteta mesa i iznutrica svinja čistih rasa odgajanih u Vojvodini | Jokanović, Marija | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2015 | Priprema i karakterizacija nanokompozita polimlečne kiseline i silicijum (IV) oksida namenjenog za pakovanje hrane | Radusin, Tanja | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2020 | Quality of dry-fermented sausages - with backfat replacement - Fermented sausages with high content of flaxseed oil and pre-treated with soy protein isolate and alginate (✓) | Stajić, Slaviša ; Tomašević, Igor ; Stanišić, Nikola ; Tomović, Vladimir; Lilić, Slobodan ; Vranić, Danijela ; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M.; Živković, Dušan | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2016 | Senzorski, nutritivni i funkcionalni profil integralne testenine sa dodatkom heljdinog brašna | Škrobot, Dubravka | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2021 | The influence of starter cultures on the lactic acid bacteria microbiota of Petrovac sausage (✓) | Milicevic, Bojana ; Tomović, Vladimir; Danilović, Bojana ; Savić, Dragiša | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2023 | Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages | Bajčić, Aleksandar ; Petronijević, Radivoj ; Suvajdžić, Branko ; Tomović, Vladimir; Stajković, Silvana ; Vasilev, Dragan | Naučni članak | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
2009 | Uticaj brzine hlađenja polutki, vremena otkoštavanja post mortem i postupka salamurenja na kvalitet i bezbednost kuvane šunke | Tomović, Vladimir | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2020 | Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa | Filipović, Ivana | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |
2023 | What is meat in Serbia? (✓) | Tomašević, Igor ; Tomović, Vladimir; Karabasil, Nedjeljko ; Terjung, Nino; Đekić, Ilija ; Đorđević, Vesna | Naučni članak | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |
2018 | Zdravstveno stanje i kvalitet mesa svinja rase mangulica i meleza između rase mangulica i duroka (✓) | Šević, Radoslav | Doktorska disertacija | 70M70 - Odbranjena doktorska disertacija |