еНаука - преглед

Преглед према Аутор Perunović, Marija

Приказ резултата 1 до 19 од 19
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2011Cholesterol content and atherogenicity of fermented sausages made of pork meat from various breedsStajić, Slaviša  ; Živković, Dušan  ; Perunović, Marija; Šobajić, Sladjana  ; Vranić, Danijela  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2002Cholesterol content in meat of some CyprinidaeŽivković, Dragić; Perić, V.; Barać, Miroljub  ; Perunović, MarijaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010The effects of goat meat usage in the production of traditional 'sucuk' sausageŽivković, Dušan  ; Miloradović, Zorana  ; Stanišić, Nikola  ; Žujović, Miroslav; Radulović, Zorica  ; Perunović, Marija; Maksimović, Nevena  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2011Effect of probiotic bacteria on chemical composition and sensory quality of fermented sausagesRadulović, Zorica  ; Živković, Dušan  ; Mirković, Nemanja  ; Petrušić, Milica M.  ; Stajić, Slaviša  ; Perunović, Marija; Paunović, Dušanka Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1992Effects of blood plasma on some sensory properties of liver sausagesPerunović, Marija; Čavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Examination of some functional properties of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix Val.) and carp (Cyprinus carpio Lin.) meatŽivković, D.  ; Perić, V.; Perunović, MarijaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2002Influence of carrageenan addition on some technological and sensory properties of smoked pork loinIvanović, Mirjana D.; Bulatović, Aleksandar V.; Popov-Raljić, Jovanka; Perunović, Marija; Živković, Dušan  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2002Influence of different additives on some technological properties of smoked pork loinPerunović, Marija; Ivanović, Mirjana D.; Bulatović, Aleksandar V.; Živković, Dušan  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Influence of thermal treatment on tannin content and antioxidation effect of oak acorn quercus cerris extractRakić, Sveto  ; Maletić, Radojka  ; Perunović, Marija; Svrzić, GordanaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Possibilities for the use of goat meat in the production of traditional sucukStajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Perunović, Marija; Živković, Dušan  ; Žujović, MiroslavНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
1993Mogućnosti upotrebe krvne plazme u proizvodnji jetrene paštetePerunović, Marija; Čavoški, Dušan; Bastić, Ljubica; Radovanović, Radomir; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1987Prilog proučavanju osobina odabranih hibrida suncokreta kao sirovine za izradu brašnaČavoški, Dušan; Radovanović, Radomir; Perunović, Marija; Simić, Dragoslav; Erić, Mirjana; Mitrović, StankaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1991Prilog proučavanju uticaja krvne plazme na kvalitet proizvoda od mesaPerunović, MarijaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Seasonal variations in the chemical composition and fatty acid composition of selected fish species from the Danube riverŽivković, Dušan  ; Šobajić, Sladjana  ; Perunović, Marija; Stajić, Slaviša  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2002Sensory properties of hamburger-type products of different compositionIvanović, Mirjana D.; Perunović, Marija; Živković, Dušan  ; Uzelac, Biserka; Nikolić, NenadНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Senzorna prihvatljivost sremske kobasice izrađene od mesa svinja različite starostiŽivković, Dušan  ; Tomović, Vladimir  ; Perunović, Marija; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Bogićević, Nataša Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2013Sucuk (Turkish-style dry-fermented sausage) quality as an influence of recipe formulation and inoculation of starter culturesStajić, Slaviša  ; Perunović, Marija; Stanišić, Nikola  ; Žujović, Miroslav; Živković, Dušan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
1988Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : I deoRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1988Važnije osobine krvi i plazme životinja za klanje, mogućnosti dobijanja, prerade i iskorišćenja u industriji mesa : II - ispitivanje dinamike i stepena iskrvarenja svinjaRadovanović, Radomir; Čavoški, Dušan; Perunović, Marija; Bojović, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.