еНаука - преглед

Преглед према Аутор Pudja, Predrag

Приказ резултата 1 до 20 од 30  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014A comparison of composition and emulsifying properties of MFGM materials prepared from different dairy sources by microfiltrationMiočinović, Jelena  ; Thien Trung Le; Fredrick, Eveline; Van der Meeren, Paul; Pudja, Predrag; Dewettinck, KoenНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2008An autochthonous Serbian product - Kajmak Characteristics and production proceduresPudja, Predrag; Djerovski, Jelena  ; Radovanović, Mira  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2012Analysis of mass and energy balance in the initial stage of kajmak productionRadovanović, Mira  ; Durić, O.R.E.; Nedeljković, Aleksandar; Miočinović, Jelena  ; Pudja, PredragКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Application of electron microscopy techniques in cheese researchPavlović, Vladimir  ; Pudja, Predrag; Trpković, Goran; Miočinović, Jelena  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2003Application of probiotics in cheese manufacturing - state, perspectiveObradović, Dragojlo B.; Radin, Dragoslava  ; Pudja, Predrag; Karić, Andjelka S.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and ChemometricsTomašević, Igor  ; Nedeljković, Aleksandar; Stanišić, Nikola  ; Pudja, PredragНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2009Cheeses with dietetic and functional propertiesPudja, Predrag; Miočinović, Jelena  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2003Coagulation of uf concentrated milk 1. influence of protein concentration, milk heat treatmentPudja, Predrag; Guinee, Timothy P.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1995Composition, microstructure and maturation of semi-hard cheeses from high protein ultrafiltered milk retentates with different levels of denatured whey proteinGuinee, T.P.; Pudja, Predrag; Reville, W.J.; Harrington, D.; Mulholland, E.O.; Cotter, M.; Cogan, T.M.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2000Experimental investigations of pseudo-diffusion coefficient of salt in cheese moisture by penetration theoryPudja, Predrag; Vladisavljević, Goran ; Radovanović, Mira  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Influence of heat treatment of goat milk on casein micelle size, rheological and textural properties of acid gels and set type yoghurtsHovjecki, Marina  ; Miloradović, Zorana  ; Rac, Vladislav  ; Pudja, Predrag; Miočinović, Jelena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2006The research of kajmak quality: Chemical, microbiological and sensor aspectDjerovski, Jelena; Radulović, Zorica  ; Radin, Dragoslava  ; Radovanović, Mira  ; Pudja, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak productionRadovanović, Mira  ; Nedeljković, Aleksandar; Miočinović, Jelena  ; Pavlović, Vladimir  ; Pudja, PredragНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2000Penetration theory of mass transfer applied to salt diffusion in cheeseVladisavljević, Goran ; Pudja, Predrag; Radovanović, Mira  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Perspectives extensive production milk in the rural areas of South Serbian in the light of new legislationPešić-Mikulec, Dragana; Pudja, PredragНаучни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2000Prospects of cheese productionPudja, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Production procedure of the traditional quality kajmak in the industrial conditionsPudja, Predrag; Radovanović, Mira  ; Starčević, Vojin T.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2004Proizvodnja sireva sa probiotskim bakterijamaMiočinović, Jelena  ; Pudja, PredragНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Project Presentation „Building Capacity of Serbian Agricultural Education to Link with Society, CaSA”Poleksić, Vesna ; Tanasković, Snežana  ; Topisirović, Goran  ; Petrić, Dušan; Pekić-Quarrie, Sofija; Šćepanović, Danijela; Pesikan, Ana; Antić, Slobodanka; Quarrie, Steve; Pudja, Predrag;
Jovanović, Ljubomir; Vukasinović, Vidoje; Salasan, Cosmin; Bavec, Franci; Pazienza, Pasquale;
Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Proteolysis during ripening of traditional montenegrin white brined Pljevlja cheesesMiočinović, Jelena  ; Miloradović, Zorana  ; Radovanović, Mira  ; Perunicić, S.; Pudja, Predrag; Mirecki, S.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.