Истраживачи



Филтрирано по:
???jsp.search.filter.citation_category???:  M51

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓)Vesković-Moračanin, Slavica  ; Stefanović, Srđan  ; Borović, Branka  ; Nastasijevic, Ivan  ; Milijasevic, Milan  ; Stojanova, Monika; Đukić, DragutinНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2018Replacing added nitrite by Kitaibelia vitifolia extract in dry fermented Sremska sausageKurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Mašković, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Prirodna antimikrobna jedinjenja i biološka zaštita hraneVesković-Moračanin, Slavica  ; Đukić, Dragutin A. ; Kurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle Z.  ; Ac MiraНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Results of three-year investigations on the occurence of toxigenic fungus Alternaria alternata (Fr.) Keissler in dairy cattle feeds in Vojvodina (✓)Škrinjar, Marija; Vuković, Vujadin; Ač, M.; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Blagojev, NevenaНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Primena sledljivosti u proizvodnji zlatarskog siraVesković-Moračanin, Slavica  ; Stefanović, Srđan  ; Đukić, Dragutin A. ; Šaponjič MilinkoНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Morphological and biochemical characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheeseVesković Moračanin, Slavica  ; Borović, Branka  ; Velebit, Branko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Sensory properties of traditionally fermented levacka sausage (✓)Karan, Dragica  ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Babić, Jelena  ; Parunović, Nenad  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012Xerophilic Moulds Isolated from Spices Used in Meat Industry as Potential Producers of MycotoxinsŠkrinjar, Marija ; Vesković Moračanin, Slavica  ; Janković, Vesna  ; Vukojević, Jelena Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2012The influence of environmental factors on the intensity of the antimicrobial activity of bacteriocinsVesković Moračanin, Slavica  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2011Mycopopulations and ochratoxin A - potential contaminants of Petrovská klobása (✓)Škrinjar, Marija ; Blagojev, Nevena  ; Petrovic, Ljiljana; Vesković Moračanin, Slavica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Soso, VladislavaНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2009Dominantna mikroflora izolovana iz tradicionalno fermentisane „sremske“ kobasice“ (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Borovic, Branka  ; Branko Velebit  ; Baltic, Tatjana  ; Spiric, Danka  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2009The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures (✓)Vesković-Moračanin, Slavica M.  ; Obradović, DragojloНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2009The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Obradovic, DragojloНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја