Истраживачи
Vesković-Moračanin, Slavica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foods (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Replacing added nitrite by Kitaibelia vitifolia extract in dry fermented Sremska sausage | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Prirodna antimikrobna jedinjenja i biološka zaštita hrane | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Results of three-year investigations on the occurence of toxigenic fungus Alternaria alternata (Fr.) Keissler in dairy cattle feeds in Vojvodina (✓) | Škrinjar, Marija; Vuković, Vujadin; Ač, M.; Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Primena sledljivosti u proizvodnji zlatarskog sira | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Morphological and biochemical characteristics of natural isolates of lactic acid bacteria isolated from Zlatar cheese | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Sensory properties of traditionally fermented levacka sausage (✓) | Karan, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Xerophilic Moulds Isolated from Spices Used in Meat Industry as Potential Producers of Mycotoxins | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | The influence of environmental factors on the intensity of the antimicrobial activity of bacteriocins | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Mycopopulations and ochratoxin A - potential contaminants of Petrovská klobása (✓) | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Dominantna mikroflora izolovana iz tradicionalno fermentisane „sremske“ kobasice“ (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |