Истраживачи
Ikonić, Predrag
Godina
- 335 2000 - 2099
Mp-kat.
- 207 M30/M60
- 19 M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21
- 19 M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51
- 17 M20/M50
- 15 M23 - Međunarodni časopis kategorije M23
- 10 M21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a
- 10 M22 - Međunarodni časopis kategorije M22
- 9 M82 - Novo tehničko rešenje (metoda) primenjeno na nac. nivou
- 8 M80
- 6 M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24
- sledeći >
Godina - raspon
Rezultati 281-300 od 335
Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
---|---|---|---|---|
2012 | Iron contents in the longissimus dorsi and semimembranosus muscles for five purebred pigs from Vojvodina![]() | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2012 | Biogenic amines content as an indicator for the estimation of good manufacturing practice during Petrovská klobása production![]() | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2012 | Decontamination of beef raw material to improve safety of raw-fermented sausages![]() | Blagojević, Bojan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of garlic powder and inorganic copper in chicken feed on breast meat quality![]() | Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Quality standardization of traditional dry fermented sausages-case of Petrovská klobása![]() | Petrović, Ljiljana; Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of packaging on the colour of traditional dry fermented sausage (Petrovská klobása) during storage![]() | Savatić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Differences in biogenic amines content of dry-fermented sausage Petrovská klobása produced in traditional manner from hot deboned and cold meat![]() | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Carcass and breast meat quality of broilers feed with extruded corn![]() | Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of transglutaminase and ascorbic acid on the properties of dough and bread made from low quality flour![]() | Plavšić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The effect of mineral adsorbents addition to the broiler feed on the quality of Mm. Pectoralis![]() | Radović, Vera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Colour changes of Petrovská klobása during drying and ripening in traditional production![]() | Savatić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Carssas and breast meat quality of broilers feed with extruded corn![]() | Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
2011 | Nova tehnologija pakovanja Petrovačke kobasice![]() | Petrović, Ljiljana; Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of the drying method on textural, colour and sensory attributes of Petrovská klobása (traditional dryfermented sausage)![]() | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2011 | Sadržaj fosfora u Mm. semimembranosus, jetrama i bubrezima deset različitih genotipova svinja odgajanih u Vojvodini![]() | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2011 | Quality and safety standardization of traditional fermented sausages![]() | Petrović, Ljiljana; Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
2011 | Model optimalne fermentacije, sušenja i zrenja bezbedne Petrovačke kobasie vrhunskog kvaliteta u tradicionalnim uslovima proizvodnje![]() | Petrović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Technical reports | Mp. category will be shown later |
2011 | Effect of extruded corn into the broiler feed on the production results and meat quality![]() | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 52M52 - Nacionalni časopis kategorije M52 |
2011 | Effect of ground paprika and its oleoresin on marinated chicken breast meat quality![]() | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |