Истраживачи

Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]

Резултати 1-20 од 115

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019Probiotski jogurt sa transglutaminazom (✓)Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Popović, Svetlana  ; Bošnjak, GoranТехничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starter (✓)Iličić, Mirela  ; Bjekić, Maja; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Dajana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019Quality of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum (✓)Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Technology and quality of fresh cheese produced by kombucha inoculum (✓)Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Bjekić, MajaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Novel trends in fermented dairy technology (✓)Carić, Marijana  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2019The effect of non-conventional starter culture on lipid nutritional quality of fermented dairy products (✓)Vukić, Dajana  ; Kravić, Snežana  ; Milanovic, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Đurović, Ana  ; Vukić, Vladimir  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018The influence of different starter cultures on physicochemical properties of flavoured fresh cheese (✓)Iličić, Mirela D.  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina G.  ; Vukić, Dajana V.  ; Vukić, Vladimir R.  ; Carić, Marijana  ; Vuković, DanijelaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Quality improvement of kombucha fermented dairy products by transglutaminase application (✓)Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Bjekić, MajaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Characterization and sensory evaluation of multivitamin beverage made of hydrolysed milk permeate (✓)Ilić-Udovičić, Dragana; Spasenija, Milanović ; Iličić, Mirela  ; Mandić, Anamarija  ; Vukić, Dajana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Modeling of rheological characteristics of the fermented dairy products obtained by novel and traditional starter cultures (✓)Vukić, Dajana  ; Vukić, Vladimir  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Transglutaminase influence on physico-chemical and rheological characteristics of fermented dairy beverages produced by microfiltrated kombucha inoculum (✓)Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018The effect of flavourings on quality of fresh cheese (✓)Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Bjekić, Maja; Bukarac, MarijaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Kinetics of lactose fermentation in milk with kombucha starter (✓)Kanurić, Katarina  ; Milanović, Spasenija ; Ikonić, Bojana  ; Lončar, Eva ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2017Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum (✓)Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Popović, Svetlana  ; Vukić, Dajana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2017In silico identification of milk antihypertensive di- and tripeptides involved in angiotensin I–converting enzyme inhibitory activity (✓)Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Kanurić, Katarina  ; Johnson, MarkНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beveragesLončar, Eva S. ; Milanović, Spasenija D. ; Malbaša, Radomir V.  ; Vitas, Jasmina S.  ; Kravić, Snežana Ž.  ; Iličić, Mirela D.  ; Kanurić, Katarina G.  ; Vukić, Dajana V.  ; Vukić, Vladimir R.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Fermentisani mlečni proizvodi / Elektronska publikacija (✓)Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela  ; Carić, Marijana  Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The effect of kombucha inoculum type on fermented milk beverage characteristics (✓)Lončar, Eva ; Iličić, Mirela  ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina  ; Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Investigation of milk tripeptides as angiotensin converting enzyme inhibitors by molecular docking simulationVukić, Vladimir R.  ; Vukić, Dajana V.  ; Milanović, Spasenija D. ; Iličić, Mirela D.  ; Kanurić, Katarina G.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Milk fermentation by kombucha starterKanurić-Duraković, Katarina  ; Milanović, Spasenija ; Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir  ; Iličić, Mirela  ; Vukić, Vladimir  ; Hrnjez, Dajana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 115