Истраживачи
Iličić, Mirela
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Probiotski jogurt sa transglutaminazom (✓) | Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Popović, Svetlana ; Bošnjak, Goran | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starter (✓) | Iličić, Mirela ; Bjekić, Maja; Milanović, Spasenija ; Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Quality of fermented milk products obtained by concentrated kombucha inoculum (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Technology and quality of fresh cheese produced by kombucha inoculum (✓) | Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Bjekić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Novel trends in fermented dairy technology (✓) | Carić, Marijana ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | The effect of non-conventional starter culture on lipid nutritional quality of fermented dairy products (✓) | Vukić, Dajana ; Kravić, Snežana ; Milanovic, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Đurović, Ana ; Vukić, Vladimir | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | The influence of different starter cultures on physicochemical properties of flavoured fresh cheese (✓) | Iličić, Mirela D. ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina G. ; Vukić, Dajana V. ; Vukić, Vladimir R. ; Carić, Marijana ; Vuković, Danijela | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Quality improvement of kombucha fermented dairy products by transglutaminase application (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Bjekić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization and sensory evaluation of multivitamin beverage made of hydrolysed milk permeate (✓) | Ilić-Udovičić, Dragana; Spasenija, Milanović ; Iličić, Mirela ; Mandić, Anamarija ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Modeling of rheological characteristics of the fermented dairy products obtained by novel and traditional starter cultures (✓) | Vukić, Dajana ; Vukić, Vladimir ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Transglutaminase influence on physico-chemical and rheological characteristics of fermented dairy beverages produced by microfiltrated kombucha inoculum (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The effect of flavourings on quality of fresh cheese (✓) | Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Bjekić, Maja; Bukarac, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Kinetics of lactose fermentation in milk with kombucha starter (✓) | Kanurić, Katarina ; Milanović, Spasenija ; Ikonić, Bojana ; Lončar, Eva ; Iličić, Mirela ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2017 | Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Popović, Svetlana ; Vukić, Dajana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | In silico identification of milk antihypertensive di- and tripeptides involved in angiotensin I–converting enzyme inhibitory activity (✓) | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Johnson, Mark | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | The effect of inoculum type and fermentation temperature on the fatty acid content in kombucha fermented milk beverages | Lončar, Eva S. ; Milanović, Spasenija D. ; Malbaša, Radomir V. ; Vitas, Jasmina S. ; Kravić, Snežana Ž. ; Iličić, Mirela D. ; Kanurić, Katarina G. ; Vukić, Dajana V. ; Vukić, Vladimir R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fermentisani mlečni proizvodi / Elektronska publikacija (✓) | Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Carić, Marijana | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The effect of kombucha inoculum type on fermented milk beverage characteristics (✓) | Lončar, Eva ; Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Investigation of milk tripeptides as angiotensin converting enzyme inhibitors by molecular docking simulation | Vukić, Vladimir R. ; Vukić, Dajana V. ; Milanović, Spasenija D. ; Iličić, Mirela D. ; Kanurić, Katarina G. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Milk fermentation by kombucha starter | Kanurić-Duraković, Katarina ; Milanović, Spasenija ; Lončar, Eva ; Malbaša, Radomir ; Iličić, Mirela ; Vukić, Vladimir ; Hrnjez, Dajana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |