Истраживачи
Lević, Steva
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Entrapment of ethyl vanillin in calcium alginate and calcium alginate/poly(vinyl alcohol) beads | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Encapsulation of black soybean seed coats bioactive compounds | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Thermal, morphological and mechanical properties of ethyl vanillin immobilized in polyvinyl alcohol by electrospinning process | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Raspberry wine fermentation by suspended and immobilized native microflora | Đorđević, Radovan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Bioflavour production from orange peel hydrolysate using immobilized Saccharomyces cerevisiae | Lalou, Sofia; Mantzouridou, Fani; Paraskevopoulou, Adamantini; Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Imobilizacione/inkapsulacione tehnologije – primena kod mikroorganizama | Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Micro-environmentally Restricted Yeast Cell Growth within Ca-alginate Microbeads | Pajić-Lijaković, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | CAPINFOOD-Improving the enabling environment and public awareness for innovation in the South-East-European food sector through transnational collaboration | A. Sebők; D. Groo; Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Protective effect of Saccharomyces cerevisiae immobilization in calcium alginate beads on yeast growth in limonene-containing media for bioflavour production | S. Lalou; F. Mantzouridou; A. Paraskevopoulou; Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Raspberry wine fermentation by immobilized yeast cells | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Electrostatic extrusion as a dispersion technique for encapsulation of cells and bioactive compounds | Kostić, Ivana T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Application of Microencapsulation in Functional Food Products | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Possibilities for the use of plant oils in fermented sausages production (✓) | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Encapsulation of basil (Ocimum basilicum) essential oil | Kalušević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Production of sorbents based on immobilized zeolite in alginate/PVA beads for sorption of copper ions from water solutions | Bajić, Marijan; Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Capinfood - poboljšanje okruženja i podizanje svesti javnosti o značaju inovacija u prehrambenom sektoru Jugoistočne Evrope putem transnacionalne saradnje | Nedović, Viktor A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Encapsulation technologies for food industry | Bugarski, Branko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Survivability of Lactobacillus gasseri and Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus probiotic strains entrapped in Ca-alginate beads during storage | Oketič, K.; Bojana Bogovič-Matijašić; Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Microencapsulation of Flavours on Carnauba Wax | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | An overview of encapsulation technologies for food applications | Nedović, Viktor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |