Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Mineral contents in pork and edible offal from indigenous pigs (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Tomović, Mila; Tomašević, Igor ; Stajić, Slaviša ; Martinović, Aleksandra | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Plant extracts as natural antioxidants in meat processing (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Jokanović, Marija ; Predrag, Ikonić ; Škaljac, Snežana ; Pavlić, Branimir | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Primena aktivnih hitozanskih biofilmova – inovativna tehnologija za povećanje oksidativne stabilnosti fermentisanih suvih kobasica (✓) | Petrović, Ljiljana ; Džinić, Natalija ; Lazić, Vera ; Hromiš, Nevena ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Peulić, Tatjana ; | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Inhibitory effect of origano essential oil on lipid oxidation in cooked pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Macro- and Micromineral Contents in Raw and Cooked Pork Meat and Pig Edible Offal (✓) | Tomović, Vladimir ; Tomović, Mila; Šojić, Branislav ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Lazović, Milana; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor ; Nikolić, Ivana ; Vujadinović, Dragan; Tomović, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of Farm Management for Calves on Growth Performance and Meat Quality Traits Duration Fattening of Simmental Bulls and Heifers (✓) | Kučević, Denis ; Papović, Tamara ; Tomović, Vladimir ; Plavšić, Miroslav ; Jajić, Igor ; Krstović, Saša ; Stanojević, Dragan | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Masno kiselinski sastav mesa svinja čiste rase Velika Bela i meleza Bele Mangulice sa Durokom (✓) | Tomović, Vladimir ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Mila; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Pavlić, Branimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Poresko konsolidovanje (NAPOMENA Nije vidljivo kao rezutata projekta TR31032. Uneto sa naloga rukovodioca TR31032 prof Tomovića koji nije autor rada) (✓) | Tica, Nedeljko ; Zekić, Vladislav ; Vučurević, Slaviša; Milić, Dragan; Ilić, Zoran; Tomović, Vladimir M. | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Essential oil versus supercritical fluid extracts of winter savory (Satureja montana L.) – Assessment of the oxidative, microbiological and sensory quality of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of winter savory (Satureja montana L.) extract on the quality of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Evaluation of poultry meat colour using computer vision system and colourimeter Is there a difference? (✓) | Tomašević, Igor ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Lorenzo Rodriguez, Jose Manuel; Barba, Francisco; Đekić, Ilija ; Nastasijević, Ivan ; Stajić, Slaviša ; Živković, Dušan | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Uticaj dimljenja na formiranje boje i sadržaj policikličnih aromatičnih jedinjenja u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Šojić, Branislav ; Ivić, Maja ; Petrović,Ljiljana ; Vranešević, Jelena ; Hromiš, Nevena | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |