Истраживачи
Cvetković, Biljana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Funkcionalni namaz od šljiva (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2021 | Bezglutenski funkcionalni flips proizvod obogaćen korenom cikorije (Cichorium intybus L.). (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2021 | Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild Garlic (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Rok upotrebe osmotski sušenog kupusa - PCA analiza (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Osmodehydrated white cabbage-nutrition, sensory and microbiological profile (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Modelovanje procesa ekstrudiranja u cilju određivanja stepena ekspanzije flips proizvoda od speltinog integralnog brašna (✓) | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2020 | Application of lyophilized plum pomace as a functional ingredient in a plum spread: Optimizing texture, colour and phenol antioxidants by ANN modelling (✓) | Bajić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Changes of composition and sensory properties of strawberries during prolonged storage in dependence of temperature and packaging solution (✓) | Stupar, Alena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | OPTIMIZOVANI POSTUPAK PROIZVODNJE KONCENTROVANOG VOĆNOG PRAHA OD MALINE (✓) | Cvetković, Biljana R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effects of osmotic dehydration of white cabbage on polyphenols and mineral content (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Sensory characteristics of fermented cabbage obtained on different conditions of fermentation (✓) | Šumić, Zdravko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Formulacija dijetetskog proizvoda RELOAD ENERGY SHOT (✓) | Biljana CVetković ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The estimation of the quality of sugar beet molasses (✓) | Jevtić-Mučibabić, Rada C. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Osmotski dehidrirani kupus pakovan u MAP-u (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Sadržaj masti u zrnu kafe i uticaj na kvalitet espreso napitka (✓) | Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Osmotic dehydration of cabbage in sugar beet molasses-shelf life study (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Strawberries for distant markets: evaluation of commonly applied shipping conditions (✓) | Mastilović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Formulacija dejetetskog napitka Rload Energy Shot (✓) | Biljana Cvetković ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |