Истраживачи
Cvetković, Biljana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Use of sugar beet molasses in processing of gingerbread type biscuits: Effect on quality characteristics, nutritional profile, and bioavailability of calcium and iron (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Utilization of the mixture 'old' bread (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehidration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses (✓) | Plavšić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Osmotic Treatment of White Cabbage and Its Quality (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The comparison of techniques and methods for L-ascorbic acid determination in the fruits (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Changes in indigenous microflora during fermentation of white cabbage, cultivar Futoški (✓) | Šarić, Ljubiša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehydration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses (✓) | Gubić, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Risk assessment in food production chain: Part2 – fruits and vegetables (✓) | Mastilović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Risk assessement in food production chain: part 2 – fruit and vegetables (✓) | Mastilović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | SEPARATION OF STARCH AND PROTEIN IN VIEW AND ENVIRONMENTAL PROTECTION (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | The dynamics of biofermentation process of sauerkraut, cultivar futoški and hybrid bravo-comparative study (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | EFFECT OF SPONTANEOUS FERMENTATION ON CHEMICAL PROPERTIES OF GREEN TOMATO FRUITS VARIETY MONTE KARLO (✓) | Lazarević, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | QUALITY WASTEWATER SEPARATION OF CARBONCHYDRATED FOOD MACROMOLECULES (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | QUALITY WASTEWATER SEPARATION OF CARBONHYDRATED FOOD MACROOLECULES (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | EFFECT OF SPONTANEOUS FERMENTATION ON CHEMICAL PROPERTIES OF GREEN TOMATO FRUITS VARIETY MONTE CARLO (✓) | Lazarević, (Gubić) Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Characterization of white cabbage, cultivar Futoški by physical and texture analysis in comparison with hybrid (✓) | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Mogućnosti iskorištenja starog hleba I skladišnih primesa kao kvalitetne I bezbedne hrane (✓) | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Options of old bread and storage admixtures using as quality and safety food (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Leftover bread as safe food on a teritory of Vojvodina (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Sustainable of management and environmental protection in the production of meat industry (✓) | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |