Istraživači
Cvetković, Biljana
Година
- 172 2000 - 2099
Мп-кат.
- 98 M30/M60
- 10 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 10 M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
- 9 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 8 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 7 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 6 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M20/M50
- 4 M80
- 3 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- следећи >
Година - распон
Резултати 161-172 од 172
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2010 | Possibilities of utilization of leftover bread![]() | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
2010 | Leftover bread as safe food on a teritory of Vojvodin![]() | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Possibilities of waste prevention and minimization in sterilized sweet corn production![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverages![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
2009 | Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverage![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 51M51 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M51 |
2009 | Nutritivna vrednost graška (Pisum sativum) u zavisnosti od stepena zrelosti![]() | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Technological quality of biofermented white cabbage, cultivar Futoški![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2007 | Effect of maturate stage on nutrutive value of green pea (Pisum sativum) grains![]() | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2007 | Optimization of technology of extruding of Amaranthus sp. grits![]() | Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2007 | Waste prevention and minimization in sweet corn production![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2007 | Microbiological safety of pasteurized fruit juices and non - pasteurized fruit juices![]() | Došenović, Irena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |