Researchers
Cvetković, Biljana
Година
- 172 2000 - 2099
Мп-кат.
- 98 M30/M60
- 10 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 10 M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
- 9 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 8 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 7 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 6 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 5 M20/M50
- 4 M80
- 3 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- следећи >
Година - распон
Резултати 121-140 од 172
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | USE OF SUGAR BEET MOLASSES IN PROCESSING OF GINGERBREAD TYPE BISCUITS: EFFECT ON QUALITY CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL PROFILE, AND BIOAVAILABILITY OF CALCIUM AND IRON![]() | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2013 | Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabage![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | MODELLING THE EFFECTS OF VITAL WHEAT GLUTEN AND WATER - CONTENT ON CRUMB TEXTURE OF BREAD WITH BEET MOLASSES USING - RESPONSE SURFACE METHODOLOGY - APPROACH![]() | Šimurina, Olivera D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Consumers' perception of functional food in Serbia![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2013 | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solution-mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
2012 | Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
2012 | Changes of physical properties of coffee beans during roasting![]() | Jokanović, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2012 | Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehidration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses![]() | Plavšić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in indigenous microflora during fermentation of white cabbage, cultivar Futoški![]() | Šarić, Ljubiša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The application of desirability function in the optimization of bread with beet molasses![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes in nutritive quality of pork meat osmotic dehydration in sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses![]() | Gubić, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Sugar beet molasses and aqueous solution of sodium chloride, sucrose and sugar beet molasses![]() | Lazarević, (Gubić) Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Utilization of the mixture 'old' bread![]() | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Management of microbiological waste-case study![]() | Psodorov, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The dynamics of the fermentation process and sensorial evaluation of sauerkraut, cultivar Futoški and hybrid bravo-comparative study![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The Comparison of Techniques and Methods for L-Ascorbic Acid Determination in the Fruits![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23 |
2012 | Osmotic Treatment of White Cabbage and Its Quality![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Risk assessement in food production chain: part 2 – fruit and vegetables![]() | Mastilović, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2011 | QUALITY WASTEWATER SEPARATION OF CARBONHYDRATED FOOD MACROOLECULES![]() | Nježić, Zvonko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2011 | EFFECT OF SPONTANEOUS FERMENTATION ON CHEMICAL PROPERTIES OF GREEN TOMATO FRUITS VARIETY MONTE KARLO![]() | Lazarević, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Conference Paper | Mp. category will be shown later |