Истраживачи

Резултати 81-100 од 153

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meatPezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana  ; Kovačević, Olgica Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2014Carbohydrates in molassesŽivković, Jasmina ; Rada Jevtić Mučibabić  ; Bojana Filipčev  ; Jasna Grbić ; Tatjana Kuljanin ; Olivera Šimurina  ; Biljana Cvetković  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbage and shelf lifeCvetković, Biljana  ; Šuput, Danijela  ; Belović, Miona  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Šimurina, Olivera  ; Živković, Jasmina ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusaCvetković, Biljana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Briquetting and pelleting the biomass: Protection from fire and explosionsNježić, Zvonko  ; Cvetković, Biljana  ; Kormanjoš, Šandor ; Banjac, Vojislav  ; Živković, Jasmina Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2014The sensory quality of differently treated tomato varieties after storagePestorić, Mladenka  ; Belović, Miona  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Pojić, Milica  ; Novaković, Aleksandra  ; Radusin, Tanja ; Janić, Hajnal Elizabet  ; Cvetković, Biljana  ; Ilić, Nebojša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Molasses as a supplement for baked productsŽivković, Jasmina ; Rada Jevtić Mučibabić  ; Olivera Šimurina  ; Jasna Grbić ; Bojana Filipčev  ; Biljana Cvetković  ; Tatjana Kuljanin Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Porast razvojnog potencijala ruralnih područja novim prehrambenim proizvodima s većom dodatom vrednošćuŽivković, Jasmina S. ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Bodroža-Solarov, Marija I.  ; Nježić, Zvonko B.  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša B.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014The influence of different postharvest treatments on the sensory quality of two tomato varieties after storageBelović, Miona  ; Kevrešan, Žarko  ; Pestorić, Mladenka  ; Mastilović, Jasna  ; Pojić, Milica  ; Novaković, Aleksandra  ; Radusin, Tanja ; Janić-Hajnal, Elizabet  ; Cvetković, Biljana  ; Ilić, Nebojša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbageand shelf life studyŽivković, Jasmina ; Danijela, Šuput  ; Miona, Belović  ; Rada, Jevtić Mučibabić  ; Olivera, Šimurina  ; Lato, Pezo  ; Biljana, Cvetković  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Utilization of sugar beet mollasses as by-product of the sugar industry in the production of biscuitsŠimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Grbić, Jasna ; Filipović, Vladimir  ; Cvetković, Biljana  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusaCvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Novaković, Aleksandra  ; Pestorić, Mladenka  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentationCvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Pestorić, Mladenka  ; Filipčev, Bojana  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOODŽivković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbageCvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Gubić, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, JasminaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed productCvetković, Biljana  ; Jokić, Aleksandar I.  ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Consumers' perception of functional food in SerbiaŽivković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013USE OF SUGAR BEET MOLASSES IN PROCESSING OF GINGERBREAD TYPE BISCUITS: EFFECT ON QUALITY CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL PROFILE, AND BIOAVAILABILITY OF CALCIUM AND IRONFilipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Šimurina, Olivera  ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabageCvetković, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Lazarević, Jasmina  ; Šarić, Ljubiša  ; Živković, Jasmina Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013MODELLING THE EFFECTS OF VITAL WHEAT GLUTEN AND WATER - CONTENT ON CRUMB TEXTURE OF BREAD WITH BEET MOLASSES USING - RESPONSE SURFACE METHODOLOGY - APPROACHŠimurina, Olivera D.  ; Filipčev, Bojana V.  ; Jevtić-Mučibabić, Rada C.  ; Grbić, Jasna ; Cvetković, Biljana R.  ; Živković, Jasmina S. ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 81-100 од 153