Истраживачи
Cvetković, Biljana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meat | Pezo, Lato ; Šuput, Danijela ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana ; Kovačević, Olgica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Carbohydrates in molasses | Živković, Jasmina ; Rada Jevtić Mučibabić ; Bojana Filipčev ; Jasna Grbić ; Tatjana Kuljanin ; Olivera Šimurina ; Biljana Cvetković | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbage and shelf life | Cvetković, Biljana ; Šuput, Danijela ; Belović, Miona ; Jevtić-Mučibabić, Rada ; Šimurina, Olivera ; Živković, Jasmina ; Pezo, Lato | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Primena tehnoloških postupaka spontane fermentacije i osmotske dehidratacije za unapređenje nutritivnog profila, senzornih svojstava i održivosti kupusa | Cvetković, Biljana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Briquetting and pelleting the biomass: Protection from fire and explosions | Nježić, Zvonko ; Cvetković, Biljana ; Kormanjoš, Šandor ; Banjac, Vojislav ; Živković, Jasmina | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2014 | The sensory quality of differently treated tomato varieties after storage | Pestorić, Mladenka ; Belović, Miona ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna ; Pojić, Milica ; Novaković, Aleksandra ; Radusin, Tanja ; Janić, Hajnal Elizabet ; Cvetković, Biljana ; Ilić, Nebojša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Molasses as a supplement for baked products | Živković, Jasmina ; Rada Jevtić Mučibabić ; Olivera Šimurina ; Jasna Grbić ; Bojana Filipčev ; Biljana Cvetković ; Tatjana Kuljanin | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Porast razvojnog potencijala ruralnih područja novim prehrambenim proizvodima s većom dodatom vrednošću | Živković, Jasmina S. ; Jevtić-Mučibabić, Rada C. ; Bodroža-Solarov, Marija I. ; Nježić, Zvonko B. ; Cvetković, Biljana ; Vukelić, Nataša B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The influence of different postharvest treatments on the sensory quality of two tomato varieties after storage | Belović, Miona ; Kevrešan, Žarko ; Pestorić, Mladenka ; Mastilović, Jasna ; Pojić, Milica ; Novaković, Aleksandra ; Radusin, Tanja ; Janić-Hajnal, Elizabet ; Cvetković, Biljana ; Ilić, Nebojša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbageand shelf life study | Živković, Jasmina ; Danijela, Šuput ; Miona, Belović ; Rada, Jevtić Mučibabić ; Olivera, Šimurina ; Lato, Pezo ; Biljana, Cvetković | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Utilization of sugar beet mollasses as by-product of the sugar industry in the production of biscuits | Šimurina, Olivera ; Filipčev, Bojana ; Jevtić-Mučibabić, Rada ; Grbić, Jasna ; Filipović, Vladimir ; Cvetković, Biljana ; Nježić, Zvonko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Hemometrijski pristup optimizacije procesa fermentacije belog kupusa | Cvetković, Biljana ; Pezo, Lato ; Mandić, Anamarija ; Novaković, Aleksandra ; Pestorić, Mladenka ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation | Cvetković, Biljana ; Pezo, Lato ; Pestorić, Mladenka ; Filipčev, Bojana ; Kevrešan, Žarko ; Mastilović, Jasna | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | ANALYSIS OF THE IMPACT OF EDUCATIONAL LEVEL ON THE CONSUMERS PERCEPTION OF FUNCTIONAL FOOD | Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko ; Cvetković, Biljana ; Vukelić, Nataša ; Filipčev, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabbage | Cvetković, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Nićetin, Milica ; Lončar, Biljana ; Gubić, Jasmina ; Šarić, Ljubiša ; Živković, Jasmina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Osmotic dehydration of white cabbage in different hypertonic solutions - mass transfer kinetics and improvement of nutritional value of the developed product | Cvetković, Biljana ; Jokić, Aleksandar I. ; Lević, Ljubinko ; Kevrešan, Žarko | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Consumers' perception of functional food in Serbia | Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko ; Cvetković, Biljana ; Vukelić, Nataša ; Filipčev, Bojana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | USE OF SUGAR BEET MOLASSES IN PROCESSING OF GINGERBREAD TYPE BISCUITS: EFFECT ON QUALITY CHARACTERISTICS, NUTRITIONAL PROFILE, AND BIOAVAILABILITY OF CALCIUM AND IRON | Filipčev, Bojana ; Bodroža-Solarov, Marija ; Šimurina, Olivera ; Cvetković, Biljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Sensorial and microbiological quality of osmotic dehydrated cabage | Cvetković, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Nićetin, Milica ; Ćurčić, Biljana ; Lazarević, Jasmina ; Šarić, Ljubiša ; Živković, Jasmina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | MODELLING THE EFFECTS OF VITAL WHEAT GLUTEN AND WATER - CONTENT ON CRUMB TEXTURE OF BREAD WITH BEET MOLASSES USING - RESPONSE SURFACE METHODOLOGY - APPROACH | Šimurina, Olivera D. ; Filipčev, Bojana V. ; Jevtić-Mučibabić, Rada C. ; Grbić, Jasna ; Cvetković, Biljana R. ; Živković, Jasmina S. ; Nježić, Zvonko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |