еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vukić, Vladimir
Приказ резултата 1 до 20 од 142
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | 3D-QSAR analysis of milk dipeptides with ACE inhibitory activity (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | An Improved PDE6D Inhibitor Combines with Sildenafil To Inhibit KRAS Mutant Cancer Cell Growth (✓) | Kaya, Pelin; Schaffner-Reckinger, Elisabeth; Manoharan, Ganesh babu; Vukić, Vladimir ![]() ![]()
Kwaku Abankwa, Daniel;
| Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Antioxidant potential of fermented dairy products during storage (✓) | Hrnjez, Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations (✓) | Vukić, Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Application of kombucha in fermented milk products – nutritive aspect | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Assessment of nutritional quality of cheeses and cheese analogues on the market of the Republic of Serbia (✓) | Đurović, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Bioinformatics and molecular modelling in food technology (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Building of 3D Structure Model and Annotation of Bifidobacterial Beta-galactosidase | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization and sensory evaluation of multivitamin beverage made of hydrolysed milk permeate (✓) | Ilić-Udovičić, Dragana; Spasenija, Milanović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Chemical composition, antioxidant potential and textural characteristics of fresh cheese samples produced with addition of sage (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Chemometric modeling of antiproliferative activity of 17-picolyl and 17-picolinylidene androstane derivatives toward breast adenocarcinoma cells (✓) | Kovačević, Strahinja Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | (–)-cleistenolide and its Analogs as New Potential Antitumor Compounds Against PC-3 Cells (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | Combination of Chromatographic Analysis and Chemometric Methods with Bioactivity Evaluation of the Antibacterial Properties of Helichrysum italicum</i> Essential Oil (✓) | Zeremski, Tijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | CoMFA analysis of ace-inhibitory milk dipeptides,CoMFA analysis of ace-inhibitory milk dipeptides (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Comparative Molecular Modeling and Docking Analysis of β-galactosidase Enzymes from Commercially Important Starter Cultures Used in the Dairy Industry (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Comparison characteristics of fresh cheese made with kombucha inoculum and traditional starter (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Comparison of physico-chemical characteristics and content of lipid oxidation products in cheese analogues based on palm and coconut oil (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Content of sugar, organic acids and ethanol in fermented milk beverages obtained with different types of kombucha inoculum (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2011 | Correlation of physico-chemical properties of kombucha fermented dairy products (✓) | Kanurić, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |