еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vukić, Vladimir
Приказ резултата 21 до 40 од 142
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Correlation of the microstructure with viscosity and textural properties during milk fermentation by kombucha inoculum (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Defenilovani analozi (–)-goniofufurona: SAR i 3D-QSAR model (✓) | Srećo Zelenović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of fatty acids during milk fermentation by kombucha cultivated on black tea (✓) | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Direct determination of calcium, sodium and potassium in fermented milk products (✓) | Kravić, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Effects of honey and whey protein concentrate addition on textural and sensory properties of probiotic yoghurt (✓) | Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Effects of selected factors on rheological and textural properties of probiotic yoghurt (✓) | Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2011 | Effects of selected factors on rheological and textural properties of probiotic yoghurt (✓) | Stijepić, Milka; Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Efficiency of enzymatic hydrolysis of lactose in the milk permeate using ß-galactosidase from Kluyveromyces lactis (✓) | Ilić-Udovičić, D.; Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Elaiophylin Is a Potent Hsp90/ Cdc37 Protein Interface Inhibitor with K-Ras Nanocluster Selectivity (✓) | Siddiqui, Farid; Vukić, Vladimir ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Evolution‐guided engineering of non‐heme iron enzymes involved in nogalamycin biosynthesis (✓) | Nji Wandi, Benjamin; Siitonen, Vilja; Dinis, Pedro; Vukić, Vladimir ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Fatty acids profile of fermented dairy products obtained by different starter cultures (✓) | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Fermented dairy beverages produced by different starter cultures and transglutaminase (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Fermented milk beverages produced by combination of probiotics and kombucha cultivated on thyme tea | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Fizičkohemijske i teksturalne promene fermentisanih mlečnih napitaka tokom skladištenja (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2023 | Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity (✓) | Degenek, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2009 | Functional Fermented Milk Beverages Made With Kombucha Addition (✓) | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Funkcionalne i reološke karakteristike kombuha fermentisanog mlečnog napitka (✓) | Iličić, Mirela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2015 | Growth and viability of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus in traditional yoghurt enriched by honey and whey protein concentrate (✓) | Glušac, Jovana; Stijepić, Milka; Đurđević-Milošević, Dragica; Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Health benefits of probiotics application (✓) | Doder, Radoslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2016 | Homology modelling and docking analysis of L-lactate dehydrogenase from Streptococcus thermopilus (✓) | Vukić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |