еНаука - преглед

Преглед према Аутор Cvetković, Biljana

Приказ резултата 21 до 40 од 145 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Changes of physical properties of coffee beans during roasting (✓)Jokanović, Marija  ; Džinić, Natalija ; Cvetković, Biljana  ; Grujić, Slavica  ; Odžakovic, BožanaНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Characterization of spelt meal rich in protein and fiber from the nutritional, physical and sensory aspects. (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Nježić, Zvonko  ; Filipović, Jelena  ; Cvetković, Biljana  ; Belović, Miona  ; Košutić, Milenko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Characterization of white cabbage, cultivar Futoški by physical and texture analysis in comparison with hybrid (✓)Cvetković, Biljana  ; Mastilović, Jasna  ; Kevrešan, Žarko  ; Filipčev, Bojana  ; Lazarević, Jasmina  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Chemical composition of dried fruits as a value added ingredient in bakery products (✓)Cvetković, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Bodroža-Solarov, Marija  ; Bardić, Željko ; Sakač, Marijana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables (✓)Cvetković, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Gubić, Jasmina  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Comparative study of white cabbage, traditional variety and hybrid intended for biological fermentation (✓)Cvetković, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Pestorić, Mladenka  ; Filipčev, Bojana  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Marić, Boško  ; Cvetković, Biljana  ; Bodroža-Solarov, Marija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2018Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats (✓)Šimurina, Olivera  ; Filipčev, Bojana  ; Marić, Boško  ; Cvetković, Biljana  ; Bodroža-Solarov, Marija  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2013Consumers' perception of functional food in Serbia (✓)Živković, Jasmina ; Košutić, Milenko  ; Cvetković, Biljana  ; Vukelić, Nataša  ; Filipčev, Bojana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2010Deklarisanje domaće hrane, u susret EU (✓)Živković, Jasmina ; Nježić, Zvonko  ; Cvetković, Biljana  ; Košutić ,Milenko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Effect of freeze-drying on long-term storage and nutritional characteristics of sugar beet molasses (✓)Perović, (Peić Tukuljac) Lidija  ; Jevtić-Mučibabić, Rada  ; Miljanić, (Krulj) Jelena  ; Đermanović, Branislava  ; Kojić, (Brkljača) Jovana  ; Cvetković, Biljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2007Effect of maturate stage on nutrutive value of green pea (Pisum sativum) grains (✓)Jokanović, Marija  ; Cvetković, Biljana  ; Vujičić, Biserka ; Džinić, Natalija ; Savković, Tatjana Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverage (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2009Effect of preservation method and storage condition on ascorbic acid loss in beverages (✓)Cvetković, Biljana  ; Jokanović, Marija  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2011EFFECT OF SPONTANEOUS FERMENTATION ON CHEMICAL PROPERTIES OF GREEN TOMATO FRUITS VARIETY MONTE CARLO (✓)Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Cvetković, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Plavšić, Dragana  ; Košutić, Milenko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011EFFECT OF SPONTANEOUS FERMENTATION ON CHEMICAL PROPERTIES OF GREEN TOMATO FRUITS VARIETY MONTE KARLO (✓)Lazarević, Jasmina  ; Cvetković, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Plavšić, Dragana  ; Košutić, Milenko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Effects of temperature and immersion time on rehydration of osmotically treated pork meat (✓)Pezo, Lato  ; Šuput, Danijela  ; Lević, Ljubinko ; Cvetković, Biljana  ; Kovačević, Olgica Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Ekstrakt majčine dušice na bazi eutektičke smeše za osvežavajuća bezalkoholna pića – Wildthymes (✓)Pavlić, Branimir  ; Teslić, Nemanja  ; Mrkonjić, Živan; Cvetković, Biljana  ; Pojić, Milica  ; Stupar, Alena  ; Mandić, Anamarija  ; Cvetanović, Kljakić Aleksandra  ; Strezoski, Luka  ; Mišan, Aleksandra  Техничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (20.05.2022.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2015Environmental protection in agriculture in view of EU legislation (✓)Živković, Jasmina ; Gubić, Jasmina  ; Zvonko Nježić  ; Rada Jevtić-Mučibabić  ; Biljana Cvetkovič  ; Bojana Filipčev  ; Jelena JerkovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Evaluation of possibilities of Venturia inaequlis control by ecologically acceptable products (✓)Balaž, Jelica; Aćimović, Srđan; Aleksić, Goran  ; Bodroža, Marija  ; Cvetković, Biljana  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја