еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ljiljana Petrović
Приказ резултата 1 до 14 од 14
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | ASSESMENT OF POSSIBILITY OF CURING LOWER QUALITY PORK | Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija ; Đorđe Okanović | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from artisanal Petrovac sausage for their potential use as starter cultures | Ljiljana Petrović; Danilović, Bojana ; Žugić-Petrović, T.; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Content of biogenic amines at the end of drying and ripening of petrovska klobasa produced in traditional and industrial conditions from hot deboned and cold meat (✓) | Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Ljiljana Petrović; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage | Danilović, Bojana ; Joković, Nataša ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása (✓) | Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Jokanović, Marija ; Ljiljana Petrović; Savatić, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Šojić, Branislav | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2014 | Formation of vasoactive amines in dry fermented sausage petrovská klobása during drying and ripening in traditional and industrial conditions (✓) | Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Ljiljana Petrović; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Kvalitet kobasica u tipu kulena proizvedenih na tradicionalni način i u industrijskim uslovima (✓) | Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Savatić, Snežana ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Oksidativne promene na lipidima tradicionalne Petrovačke kobasice (Petrovske klobáse) tokom sušenja i zrenja u domaćinstvu (✓) | Ljiljana Petrović; Šojić, Branislav ; Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Savatić, Snežana ; Jokanović, Marija ; Džinić, Natalija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Promena mikrobiote bakterija mlečne kiseline Petrovačka kobasice proizvedene uz dodatak komercijalnog startera | Danilović, Bojana ; Milićević, Bojana ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Proteolysis in serbian traditional dry fermented sausage petrovská klobása as influenced by different ripening processes (✓) | Ikonić, Predrag ; Tasić, Tatjana ; Ljiljana Petrović; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Torbica, Aleksandra ; Ikonić, Bojana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Safety of the use of lactic acid bacteria as starters for the production of fermented sausages | Danilović, Bojana ; Ljiljana Petrović; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of the ripening technique on the composition of microbiota of the Serbian sausage (Petrovská klobása) | Danilović, Bojana ; Ljiljana Petrović; Milićević, Bojana M. ; Savić, Dragiša S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Uticaj hrane za piliće obogaćene belim lukom i bakrom na kvalitet trupa i mesa grudi | Džinić, Natalija ; Ljiljana Petrović; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Vidica Stanaćev; N. Milošević; V. Stanaćev | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus | Tomović, Vladimir ; Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |