еНаука - преглед
Преглед према Аутор Ljiljana Petrović
Приказ резултата 1 до 12 од 12
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | ASSESMENT OF POSSIBILITY OF CURING LOWER QUALITY PORK | Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Characterization and selection of lactic acid bacteria isolated from artisanal Petrovac sausage for their potential use as starter cultures | Ljiljana Petrović; Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Content of biogenic amines at the end of drying and ripening of petrovska klobasa produced in traditional and industrial conditions from hot deboned and cold meat![]() | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Determination of suitability of Lb. sakei for aplication as starter culture in the production of Petrovac sausage | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of drying and ripening methods on proteolysis and biogenic amines formation in traditional dry-fermented sausage Petrovská klobása![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
2014 | Formation of vasoactive amines in dry fermented sausage petrovská klobása during drying and ripening in traditional and industrial conditions![]() | Tasić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Kvalitet kobasica u tipu kulena proizvedenih na tradicionalni način i u industrijskim uslovima![]() | Ljiljana Petrović; Džinić, Natalija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Promena mikrobiote bakterija mlečne kiseline Petrovačka kobasice proizvedene uz dodatak komercijalnog startera | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Proteolysis in serbian traditional dry fermented sausage petrovská klobása as influenced by different ripening processes![]() | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Safety of the use of lactic acid bacteria as starters for the production of fermented sausages | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | The influence of the ripening technique on the composition of microbiota of the Serbian sausage (Petrovská klobása) | Danilović, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Uticaj različite brzine hlađenja polutki svinja i različitog vremena otkoštavanja post mortem na sposobnost vezivanja vode M. semimembranosus | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |