еНаука - преглед

Преглед према Пројекат Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)

Приказ резултата 1 до 20 од 61  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Acrylamide formation in biscuits made of different wholegrain flours depending on their free asparagine content and baking conditions (✓)Žilić, Slađana  ; Gursul, Isil; Dodig, Dejan  ; Filipović, Milomir  ; Gokman, VuralНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2015Analiza genetičke divergentnosti genotipova soje na osnovu morfoloških i molekularnih markeraPerić, Vesna A.  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2011Antioxidant activity of small grain cereals caused by phenolics and lipid soluble antioxidants (✓)Žilić, Slađana  ; Dodig, Dejan  ; Hadži-Tašković-Šukalović, Vesna; Maksimović, Vuk  ; Maksimović, Milan  ; Basić, Zorica  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2016Antioxidant activity, phenolic profile, chlorophyll and mineral matter content of corn silk (Zea mays L): Comparison with medicinal herbs (✓)Zilic, Sladana  ; Janković, Marijana  ; Basic, Zorica  ; Vancetović, Jelena  ; Maksimović, Vuk  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2019Application of Polyphenol-Loaded Nanoparticles in Food IndustryMilincić, Danijel D.  ; Popović, Dušanka A.; Lević, Steva  ; Kostić, Aleksandar  ; Tešić, Živoslav ; Nedović, Viktor  ; Pešić, Mirjana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Can the sprouting process applied to wheat improve the contents of vitamins and phenolic compounds and antioxidant capacity of the flour? (✓)Žilić, Slađana  ; Janković, Marijana  ; Basić, Zorica; Hadži-Tašković-Šukalović, Vesna; Maksimović, Vuk  ; Filipović, Milomir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2011Characterization of Proteins from Grain of Different Bread and Durum Wheat GenotypesBarać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Žilić, Slađana  ; Dodig, Dejan  ; Ignjatović-Micić, Dragana  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Chemical composition, bioactive compounds, antioxidant capacity and stability of floral maize (Zea mays L.) pollen (✓)Žilić, Slađana  ; Janković, Marijana  ; Vančetović, Jelena  ; Maksimović, Vuk  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2020Chemical, rheological and sensory characteristics of sweet spreads made from by-products of soya bean and maize (✓)Žilić, Slađana  ; Simić, Marijana  ; Belović, Miona  ; Škrobot (Jambrec), Dubravka  ; Srdić, Jelena  ; Perić, Vesna  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Comparative study of the functional properties of three legume seed isolates: adzuki, pea and soy beanBarać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Stanojević, Sladjana  ; Kostić, Aleksandar  ; Bivolarević, VanjaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Comparisons of phenolic compounds, isoflavones, antioxidant capacity and oxidative enzymes in yellow and black soybeans seed coat and dehulled beanŽilić, Slađana  ; Perić, Vesna  ; Akillioglu, Gul; Gokmen, Vural; Serpen, ArdaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Composition of Anthocyanins in Colored Grains and the Relationship of Their Non-Acylated and Acylated Derivatives (✓)Žilić, Slađana  ; Dodig, Dejan  ; Vančetović, Jelena  ; Grčić, Nikola  ; Perić, Vesna  ; Titan, Primož; Maksimović, Vuk  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2012Distributions of phenolic compounds, yellow pigments and oxidative enzymes in wheat grains and their relation to antioxidant capacity of bran and debranned flourŽilić, Slađana  ; Serpen, Arda; Akillioglu, Gul; Janković, Marijana  ; Gokmen, VuralНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2015Divergence of the local populations of St. John’s wort (Hypericum perforatum L.) based on leaf morphological traitsKrstonijević-Živanović, Nina; Prodanović, Slaven  ; Girek, Zdenka  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2013Effect of soybean variety and processing on growth performance of pigsPerić, Vesna  ; Žilić, Slađana  ; Srebrić, Mirjana  ; Mikić, Aleksandar  ; Dragičević, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Effects of Anthocyanin-Rich Popping Maize Flour on the Phenolic Profile and the Antioxidant Capacity of Mix-Bread and Its Physical and Sensory Properties (✓)Simić, Marijana  ; Žilić, Slađana  ; Vančetović, Jelena  ; Šimurina, Olivera  ; Filipcev, Bojana  ; Skrobot, Dubravka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Effects of baking conditions and dough formulations on phenolic compound stability, antioxidant capacity and color of cookies made from anthocyanin-rich corn flourŽilić, Slađana  ; Vančetović, Jelena  ; Kocadagli, Tolgahan; Gokmen, VuralНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Effects of enzyme activities during steeping and sprouting on the solubility and composition of proteins, their bioactivity and relationship with the bread making quality of wheat flourŽilić, Sladjana  ; Janković, Marijana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Konić-Ristić, Aleksandra ; Hadži-Tašković-Šukalović, VesnaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2014Effects of extrusion, infrared and microwave processing on Maillard reaction products and phenolic compounds in soybeanŽilić, Slađana  ; Delić, Nenad  ; Mogol, Burce Atac; Akillioglu, Gul; Serpen, Arda; Gokmen, VuralНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2013Effects of infrared heating on phenolic compounds and Maillard reaction products in maize flourŽilić, Slađana  ; Babić, Milosav  ; Serpen, Arda; Gokmen, Vural; Mogol, Burce Atac; Akillioglu, GulНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису