Истраживачи
                                    
                                    
                                    
                                        
                                            Barać, Miroljub
                                        
                                        
                                    
                                    
                                
                                
                            Година
- 36 2020 - 2026
 - 134 2010 - 2019
 - 51 2000 - 2009
 - 4 1990 - 1999
 
Мп-кат.
- 91 M30/M60
 - 34 M20/M50
 - 25 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
 - 24 M22 - Међународни часопис категорије M22
 - 13 остало
 - 9 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
 - 7 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
 - 7 M23 - Међународни часопис категорије M23
 - 6 M10/M40
 - 3 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
 - следећи >
 
Година - распон
        
        Резултати 41-60 од 225
        
        
    
                    
                    
                    
                
                
                
                    | Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. | 
|---|---|---|---|---|
| 2019 | FUNCTIONALITY OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE-BRINED CHEESES | Barać, Miroljub B.  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2019 | Phytochemical Analysis and Total Antioxidant Capacity of Rhizome, Above-Ground Vegetative Parts and Flower of Three Iris Species![]()  | Kostić, Aleksandar  | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22  | 
| 2019 | The fatty acid and triacylglycerol profiles of conventionally and organically produced grains of maize, spelt and buckwheat | Golijan, Jelena  | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21  | 
| 2019 | The Influence of Milk Type on the Proteolysis and Antioxidant Capacity of White-Brined Cheese Manufactured from High-Heat-Treated Milk Pretreated with Chymosin | Barać, Miroljub  | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21  | 
| 2019 | Fatty acids profile of organic and conventional spelt seeds![]()  | Kostić, Aleksandar  | Ostalo | Mp kategorija će biti prikazana naknadno.  | 
| 2019 | In vitro digestion of meat- and cereal-based food matrix enriched with grape extracts: How are polyphenol composition, bioaccessibility and antioxidant activity affected?![]()  | Pešić, Mirjana  | Naučni članak | 21a+M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+  | 
| 2019 | Determination of microelements in organic and conventional produced buckweat seeds (Fagopyrum esculentum) using ICP-OES![]()  | Golijan J. M.  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2019 | Fatty acids profile of organic and conventional spelt seeds![]()  | Kostić, Aleksandar; Golijan, Pantović, Jelena  | Other | Mp. category will be shown later  | 
| 2018 | Book of abstract - IX International Scientific Agriculture Symposium, Agrosym![]()  | Miroljub Barać  | Conference Paper | Mp. category will be shown later  | 
| 2018 | Masno-kiselinski sastav lipida ulja semenki internacionalnih i autohtonih sorti grožđa![]()  | Danijel Milinčić  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2018 | Sojina okara – bitno poboljšan proizvod visoke nutritivne vrednosti dobijen primenom postupka hidrotermičkog kuvanja | Stanojević, Slađana P.  | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2018 | Određivanje sadržaja slobodnih polifenola i flavonoida u organski i konvencionalno proizvedenom semenu soje (Glycine max. L.)![]()  | Golijan Jelena  | Conference Paper | Mp. category will be shown later  | 
| 2018 | Fatty acid profiles and mineral content of Serbian traditional white brined cheeses | Barać, Miroljub  | Article | 22M22  | 
| 2018 | Polyphenolic and flavonoid content in Aronia melanocarpa L. fruit extracts influenced by different solvents | Golijan, Jelena M.  | Conference Paper | Mp. category will be shown later  | 
| 2018 | Characterization of tofu prepared with the addition of inulin | Stanojević, Slađana P.  | Conference Paper | Mp. category will be shown later  | 
| 2018 | THE INFLUENCE OF IN TITRO DIGESTION ON ACE-INHIBITORY POTNNTIAL OF PROTEIN FRACTIONS OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE-BRINED - CHEESES | Barać, Miroljub B.  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2018 | Book of abstract - 9th Central European Congress on Food![]()  | Žilić, Slađana M.  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2018 | Polyphenolic and flavonoids content in Aronia melanocarpa L. fruit extracts influenced with different solvent application![]()  | Golijan, Pantović, Jelena  | Ostalo | Mp kategorija će biti prikazana naknadno.  | 
| 2018 | The content of monomeric anthocyanins in dried red grape skins of autochthonous and international varieties | Milinčić Danijel; Popović Dušanka; Kostić, Aleksandar Ž.  | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno.  | 
| 2018 | ANTIOXIDANT POTENTIAL OF TRADITIONAL SERBIAN WHITE CHEESE IN - BRINB![]()  | Barać, Miroljub B.  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
                        