Researchers
                                    
                                    
                                    
                                        
                                            Barać, Miroljub
                                        
                                        
                                    
                                    
                                
                                
                            Godina
- 36 2020 - 2026
 - 134 2010 - 2019
 - 51 2000 - 2009
 - 4 1990 - 1999
 
Mp-kat.
- 91 M30/M60
 - 34 M20/M50
 - 25 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
 - 24 M22 - Међународни часопис категорије M22
 - 13 остало
 - 9 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
 - 7 M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
 - 7 M23 - Међународни часопис категорије M23
 - 6 M10/M40
 - 3 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
 - sledeći >
 
Godina - raspon
        
        Rezultati 21-40 od 225
        
        
    
                    
                    
                    
                
                
                
                    | Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. | 
|---|---|---|---|---|
| 2022 | Mineral and nutritional assessments of soybean, buckwheat, spelt, and maize grains grown conventionally and organically![]()  | Golijan, J.M.  | Naučni članak | 23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23  | 
| 2021 | Skimmed Goat’s Milk Powder Enriched with Grape Pomace Seed Extract: Phenolics and Protein Characterization and Antioxidant Properties | Milinčić, Danijel  | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21  | 
| 2021 | Effect of Ripening in Brine and in a Vacuum on Protein, Fatty Acid and Mineral Profiles, and Antioxidant Potential of Reduced-Fat White Cheese | Barac, Miroljub B  | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21  | 
| 2021 | Comparison of sugars, lipids and phenolics content in the grains of organically and conventionally grown soybean in Serbia | Golijan, Jelena M.  | Article | 22M22  | 
| 2021 | Phenolic compounds and biopotential of grape pomace extracts from Prokupac red grape variety![]()  | Milinčić, Danijel D.  | Article | 21aM21a  | 
| 2021 | Trypsin inhibitor content and activity of soaking water whey as waste in soy milk processing | Stanojevic, Sladjana P  | Article | 22M22  | 
| 2021 | Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310.![]()  | Kostić, Aleksandar  | Skup podataka | Mp kategorija će biti prikazana naknadno.  | 
| 2021 | Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollen![]()  | Kostić, Aleksandar Ž.  | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+  | 
| 2021 | Energy value and bioactive proteins of inulin-enriched tofuproduced by hydrothermal process with chymosin-pepsin rennet | Stanojević, Sladjana P.  | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21  | 
| 2020 | Grape seed flour of different grape pomaces: Fatty acid profile, soluble sugar profile and nutritional value | Milincić, Danijel D.  | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22  | 
| 2020 | Fermentation of cow’s milk and soy milk mixture with L. acidophilus probiotic bacteria with yoghurt culture | Šertović, E.; Sarić, Z.; Božanić, R.; Barać, Miroljub  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2020 | The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheeses![]()  | Vučić, Tanja  | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22  | 
| 2020 | The influence of medium of ripening on antioxidant potential of reduced-fat white cheeses![]()  | Barać Miroljub  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2020 | The Application of Pollen as a Functional Food and Feed Ingredient-The Present and Perspectives | Kostić, Aleksandar  | Article | 21M21  | 
| 2020 | Protein composition and textural properties of inulin-enriched tofu produced by hydrothermal process | Stanojević, Sladjana  | Naučni članak | 21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a  | 
| 2020 | Content and nutritional value of selected biogenic elements in monofloral sunflower bee-collected pollen from Serbia![]()  | Kostić, Aleksandar  | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno.  | 
| 2019 | Mycotoxins and mycotoxin producing fungi in pollen: Review | Kostić, Aleksandar  | Article | 21aM21a  | 
| 2019 | Fatty acids profile of organic and conventional spelt seeds/Masnokiselinski profil organskog i konvencionalnog semena spelte![]()  | Kostić, Aleksandar Ž.  | Other | Mp. category will be shown later  | 
| 2019 | The Effect of In Vitro Digestion on Antioxidant, ACE-Inhibitory and Antimicrobial Potentials of Traditional Serbian White-Brined Cheeses | Barać, Miroljub  | Article | 21M21  | 
| 2019 | Physical, Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of a Probiotic Beverage Produced from Different Mixtures of Cow's Milk and Soy Beverage by Lactobacillus acidophilus La5 and Yoghurt Culture | Sertović, Edina; Sarić, Zlatan; Barać, Miroljub  | Article | 22M22  | 
                        