Researchers

Rezultati 21-40 od 225
GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2022Mineral and nutritional assessments of soybean, buckwheat, spelt, and maize grains grown conventionally and organicallyGolijan, J.M.  ; Lekić, S.S.; Dojčinović, Biljana P.  ; Dramićanin, A.M.  ; Milinčić, D.D.  ; Pešić, M.B.  ; Barać, M.B.  ; Kostić, A.Ž.  Naučni članak
23M23 - Međunarodni časopis kategorije M23
2021Skimmed Goat’s Milk Powder Enriched with Grape Pomace Seed Extract: Phenolics and Protein Characterization and Antioxidant PropertiesMilinčić, Danijel  ; Kostić, Aleksandar  ; Gašić, Uroš  ; Lević, Steva  ; Stanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Tešić, Živoslav ; Nedović, Viktor  ; Pešić, Mirjana  Naučni članak
21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21
2021Effect of Ripening in Brine and in a Vacuum on Protein, Fatty Acid and Mineral Profiles, and Antioxidant Potential of Reduced-Fat White CheeseBarac, Miroljub B  ; Saric, Zlatan; Vucic, Tanja R; Sredovic-Ignjatovic, Ivana D; Milincic, Danijel D  ; Spirovic-Trifunovic, Bojana D; Smiljanic, MilenkoNaučni članak
21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21
2021Comparison of sugars, lipids and phenolics content in the grains of organically and conventionally grown soybean in SerbiaGolijan, Jelena M.  ; Milinčić, Danijel D.  ; Petronijević, Radivoj B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Stanojević, Sladjana P.  ; Barać, Miroljub B.  ; Lekić, Slavoljub  ; Kostić, Aleksandar Ž.  Article
22M22
2021Phenolic compounds and biopotential of grape pomace extracts from Prokupac red grape varietyMilinčić, Danijel D.  ; Stanisavljević, Nemanja S.  ; Kostić, Aleksandar Ž.  ; Soković Bajić, Svetlana  ; Kojić, Milan O.  ; Gašić, Uroš M.  ; Barać, Miroljub B.  ; Stanojević, Slađana P.  ; Tešić, Živoslav Lj. ; Pešić, Mirjana B.  Article
21aM21a
2021Trypsin inhibitor content and activity of soaking water whey as waste in soy milk processingStanojevic, Sladjana P  ; Barac, Miroljub B  ; Kostic, Aleksandar Z  ; Pesic, Mirjana B  Article
22M22
2021Supplementary data for article: Kostić, A. Ž.; Milinčić, D. D.; Stanisavljević, N. S.; Gašić, U. M.; Lević, S.; Kojić, M. O.; Lj. Tešić, Ž.; Nedović, V.; Barać, M. B.; Pešić, M. B. Polyphenol Bioaccessibility and Antioxidant Properties of in Vitro Digested Spray-Dried Thermally-Treated Skimmed Goat Milk Enriched with Pollen. Food Chemistry 2021, 351. https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129310.Kostić, Aleksandar  ; Milinčić, Danijel; Stanisavljević, Nemanja  ; Gašić, Uroš  ; Lević, Steva  ; Kojić, Milan  ; Tešić, Živoslav; Nedović, Viktor  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  Skup podataka
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2021Polyphenol bioaccessibility and antioxidant properties of in vitro digested spray-dried thermally-treated skimmed goat milk enriched with pollenKostić, Aleksandar Ž.  ; Milinčić, Danijel D.  ; Stanisavljević, Nemanja S.  ; Gašić, Uroš M.  ; Lević, Steva  ; Kojić, Milan O.  ; Tešić, Živoslav Lj. ; Nedović, Viktor  ; Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  Научни чланак
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+
2021Energy value and bioactive proteins of inulin-enriched tofuproduced by hydrothermal process with chymosin-pepsin rennetStanojević, Sladjana P.  ; Barać, Miroljub B.  ; Pešić, Mirjana B.  ; Vučelić-Radović, Biljana V. Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2020Grape seed flour of different grape pomaces: Fatty acid profile, soluble sugar profile and nutritional valueMilincić, Danijel D.  ; Kostić, Aleksandar  ; Špirović-Trifunović, Bojana  ; Tešić, Živoslav ; Tosti, Tomislav B.  ; Dramicanin, Aleksandra M.  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2020Fermentation of cow’s milk and soy milk mixture with L. acidophilus probiotic bacteria with yoghurt cultureŠertović, E.; Sarić, Z.; Božanić, R.; Barać, Miroljub  ; Barukčić, Irena; Kostić, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The effect of in vitro digestion on antioxidant properties of water-soluble and insoluble protein fractions of traditional Serbian white- brined cheesesVučić, Tanja  ; Milinčić, Danijel  ; Žilić, Slađana  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Sarić, Zlatan; Ećim-Đurić, Olivera  ; Kostić, Aleksandar  ; Barac, Miroljub  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2020The influence of medium of ripening on antioxidant potential of reduced-fat white cheesesBarać Miroljub  ; Sarić Zlatan; Vučić, Tanja R.  ; Smiljanić MilenkoКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020The Application of Pollen as a Functional Food and Feed Ingredient-The Present and PerspectivesKostić, Aleksandar  ; Milincić, Danijel D.  ; Barać, Miroljub  ; Ali Shariati, Mohammad; Tešić, Živoslav ; Pešić, Mirjana  Article
21M21
2020Protein composition and textural properties of inulin-enriched tofu produced by hydrothermal processStanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Pešić, Mirjana  ; Vučelić-Radović, Biljana Naučni članak
21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a
2020Content and nutritional value of selected biogenic elements in monofloral sunflower bee-collected pollen from SerbiaKostić, Aleksandar  ; Dojčinović, Biljana  ; Nedić, Nebojša  ; Milincić, Danijel D.  ; Pantelić, Nebojša  ; Stanojević, Sladjana  ; Barać, Miroljub  ; Tešić, Živoslav ; Pešić, Mirjana  Konferencijski rad
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.
2019Mycotoxins and mycotoxin producing fungi in pollen: ReviewKostić, Aleksandar  ; Miličić, Danijel  ; Petrović, Tanja  ; Krnjaja, Vesna  ; Stanojević, Slađana  ; Barać, Miroljub  ; Tešić, Živoslav ; Pešić, Mirjana  Article
21aM21a
2019Fatty acids profile of organic and conventional spelt seeds/Masnokiselinski profil organskog i konvencionalnog semena spelteKostić, Aleksandar Ž.  ; Golijan Pantović Jelena  ; Petronijević, Radivoj  ; Milinčić, Danijel D.  ; Pešić, Mirjana  ; Barać Miroljub  ; Lekić, Slavoljub  Other
Mp. category will be shown later
2019The Effect of In Vitro Digestion on Antioxidant, ACE-Inhibitory and Antimicrobial Potentials of Traditional Serbian White-Brined CheesesBarać, Miroljub  ; Vučić, Tanja  ; Žilić, Slađana  ; Pešić, Mirjana  ; Soković, Marina  ; Petrović, Jovana  ; Kostić, Aleksandar  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Milinčić, Danijel  Article
21M21
2019Physical, Chemical, Microbiological and Sensory Characteristics of a Probiotic Beverage Produced from Different Mixtures of Cow's Milk and Soy Beverage by Lactobacillus acidophilus La5 and Yoghurt CultureSertović, Edina; Sarić, Zlatan; Barać, Miroljub  ; Barukčić, Irena; Kostić, Aleksandar  ; Božanić, RajkaArticle
22M22