Истраживачи
Vesković-Moračanin, Slavica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Uticaj higijensko-sanitarnih mera u pogonu za proizvodnju maslaca na mikrobiološku ispravnost finalnog proizvoda | Memiši, Nurgin; Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Zlatarski sir – karakteristike tradicionalne proizvodnje i prikaz nekih parametara kvaliteta (✓) | Vesković-Moračanin Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | The influence of environmental factors on the intensity of the antimicrobial activity of bacteriocins | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2011 | Standardne radne procedure u proizvodnji sremske tradicionalno fermentisane kobasice | Vesković-Moračanin Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2011 | Rezultati mikoloških i mikotoksikoloških ispitivanja hraniva na bazi kukuruza namenjenih za ishranu krava muzara (✓) | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2011 | Mycopopulations and ochratoxin A - potential contaminants of Petrovská klobása (✓) | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | Mikroklimatski uslovi tokom zrenja kobasica proizvedenih na tradicionalan način | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | Antimicrobial properties of indigenous Lactobacillus sakei strain | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2010 | Specificities of uzicka sausage produced in traditional way of manufacture (✓) | Lukić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Specificies of uzicka sausage produced in traditional way of manufacture | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Senzorske karakteristike tradicionalno fermentisanih kobasica | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | pecificities of Uzicka sausage produced in traditional way of manufacture | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2010 | Bakteriocini bakterija mlečne kiseline (BMK) - mogućnosti primene u industriji mesa | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2009 | The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures (✓) | Vesković-Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | The Microbiologycal Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia – Possibility to Create Our Own Starter Cultures (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Analysis of ochratoxin A in pig tissues using high pressure liquid chromatography (HPLC) and liquid chromatography tandem mass spectrometry (LC/MS/MS) as confirmative methods (✓) | Milicevic, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2009 | Dominantna mikroflora izolovana iz tradicionalno fermentisane „sremske“ kobasice“ (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | Hohe Qualität : Prüfung traditioneller serbischer Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓) | Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Identification of animal species in heat treated muscle homogenates using the polymerase chain reaction (✓) | Velebit, Branko M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2009 | Identification of mycobiota in Serbian slaughterhouses (✓) | Veskovic-Moracanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |