Истраживачи
Vesković-Moračanin, Slavica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Testing of certain chemical characteristics of quality of various Serbian meat products | Vukašinović, Marija V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Xerophilic Moulds Isolated from Spices Used in Meat Industry as Potential Producers of Mycotoxins | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Traditional manufacturing of white cheeses in brine in Serbia and Montenegro: Similarities and differences | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | FOOD SAFETY REGULATIONS - COMPLIANCE, ADAPTATION AND ENFORCEMENT (✓) | L Turubatović; Slavica Vesković Moračanin ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Comparative review of some of the quality parameters of traditional cheese in brine | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Diversity of moulds on the Petrovská klobása raw materials, casings and in the processing unit environment (✓) | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Hematological parameters changes in mice subchronically exposed to static magnetic fields of different orientations (✓) | Djordjevich, Drago M.; De Luka, Silvio R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | The influence of environmental factors on the intensity of the antimicrobial activity of bacteriocins | Vesković Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Determination of optimal temperature for bacteriocin production by Lactobacillus sakei strains | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | PRESERVATION OF THE TRADITIONAL PRODUCTION OF ZLATARSKI CHEESE IN THE AIM OF THE PROTECTION OF GEOGRAPHICAL ORIGIN | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Zlatarski sir – karakteristike tradicionalne proizvodnje i prikaz nekih parametara kvaliteta (✓) | Vesković-Moračanin Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2012 | Food safety regulation – compliance, adaptation and enforcement | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Influence of packaging in vacuum thermoshrinkable foils on the chemical changes of beef on market | Turubatović Lazar; Petrović, Zoran I. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Pouzdanost ELISA metode u detekciji hloramfenikola u mesu kalifornijske pastrmke | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Influence of the quality of raw milk on microbiological quality of butter | Škrinjar, Marija ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Application of bioprotectors in meat industry | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | 'SREMSKA PLUS kobasica' - Kobasica sa prirodnim bioprotektorima - bakteriocinima | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Chapter 8. Veterinary Drugs Residues | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | SENSORY PROPERTIES OF TRADITIONALLY FERMENTED LEVAČKA SAUSAGE | Karan, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Implementation of MINI-VIDAS in identification of Campylobacter spp | Vesković-Moračanin, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |