Истраживачи
Grujović, Mirjana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | The simbiotic effect of temperature and sugars on the planktonic growth and biofilm formation of Klebsiella spp. isolated from traditionally made cheese | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Vasić, Sava ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Quality and autochthonous microbiota of dry-cured sheep ham from western Balkans | Tanja Žugić Petrović; Predrag Ilić; Muruzović, Mirjana Ž. ; Vladimir Tomović; Sunčica Kocić Tanackov; Čomić, Ljiljana R. | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | The influence of environmental factors on the planktonic growth and biofilm formation of Escherichia coli | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Žugić-Petrović, Tanja; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Effects of some potassium preservatives on physiological activities of selected food borne bacteria | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Stefanović, Olgica ; Žugić, Petrović T.D.; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Autochthone microbiota from dry-cured sheep ham | Tanja D. Žugić-Petrović; Predrag Ilić; Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Ljiljana R. Čomić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Kvalitet i autohtona mikrobiota sjeničke ovčije stelje | Žugić Petrović Tanja; Ilić Predrag; Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Kocić-Tanackov Sunčica; Čomić Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Ispitivanje uticaja ekoloških faktora na planktonski rast i formiranje biofilma Klebsiella spp. izolovanih iz Sokobanjskog sira | Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Žugić Petrović Tanja; Čomić Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Izolacija i karakterizacija Lactobacillus curvatus sojeva iz fermentisane tradicionalne kobasice kao potencijalnih startera u mesnoj industriji | Žugić Petrović Tanja; Ilić Predrag; Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Čomić Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Isolation and identification of Enterobacteriaceae from traditional Serbian cheese and their physiological characteristics (✓) | Marković, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Žugić Petrović T.; Stefanović, Olgica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (Serbia) (✓) | Žugic-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | In vitro evaluation of the antimicrobial potential of Streptococcus uberis isolated from a local cheese from Southeastern Serbia | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Žugić-Petrović, Tanja D.; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | In vitro evaluation of antimicrobial potential and ability of biofilm formation of autochthonous Lactobacillus spp. and Lactococcus spp. isolated from traditionally made cheese from Southeastern Serbia (✓) | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Djilas, Milan D.; Stefanović, Olgica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | THE EFFECTS OF ENVIRONMENTAL FACTORS ON PLANKTONIC GROWTH AND BIOFILM FORMATION OF SERRATIA ODORIFERA AND SERRATIA MARCESCENS ISOLATED FROM TRADITIONALLY MADE CHEESE | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Escherichia coli identification and isolation from traditional cheese produced in Southeastern Serbia | Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Žugić, Petrović Tanja; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Effect of different packaging conditions on shelf–life of ham | Zugic Petrovic, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenovic, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Čomić, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of different packagink conditions on shelf–life of ham | Tanja Žugić-Petrović; Dragana Stanisavljević; Predrag Ilić; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Ljiljana Čomić | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Izolacija, identifikacija i evaluacija probiotskog potencijala enterokoka izolovanih iz Sokobanjskog sira | Muruzović, Mirjana Ž. ; Mladenović, Katarina G. ; Žugić Petrović Tanja; Čomić Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization of lactic acid bacteria isolated from traditionally made Serbian Cheese and evaluation of their antagonistic potential against Enterobacteriaceae | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Žugić-Petrović, Tanja D.; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | In vitro evaluation of resistance to environmental stress by planktonic and biofilm form of lactic acid bacteria isolated from traditionally made cheese from Serbia | Grujović, Mirjana ; Mladenović, Katarina ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | Characterization and antibiotic sensitivity of coagulase-negative staphylococci from Zlatibor prosciutto | P. Ilić; T. Žugić-Petrović; Mladenović, Katarina G. ; Muruzović, Mirjana Ž. ; Čomić, Ljiljana R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |