Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Modeling and Optimization of Herb-Fortified Fresh Kombucha Cheese: An Artificial Neural Network Approach for Enhancing Quality Characteristics (✓) | Lončar, Biljana ; Pezo, Lato ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana ; Vukić, Vladimir | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Bioinformatics and molecular modelling in food technology (✓) | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparison of the nutritional quality and the fat globule size after six months of lactation of donkey and human milk (✓) | Lazarević, Jasmina ; Iličić, Mirela ; Peulić, Tatjana ; Dragojlović, Danka ; Kanurić, Katarina ; Popović, Ljiljana ; Lončarević, Ivana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Fortification of fresh kombucha cheese with wild thyme (Thymus serpyllum L.) herbal dust and its influence on antioxidant activity (✓) | Degenek, Jovana ; Kanurić, Katarina ; Iličić, Mirela ; Vukić, Dajana ; Mrkonjić, Živan; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Vukić, Vladimir | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | The effect of kombucha as a non-conventional starter culture on the chemical composition and free amino acid profile of fresh cheese (✓) | Degenek, Jovana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Tomičić, Zorica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations (✓) | Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Pavlić, Branimir ; Iličić, Mirela ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Kanurić, Katarina ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Assessment of nutritional quality of cheeses and cheese analogues on the market of the Republic of Serbia (✓) | Đurović, Ana ; Kravić, Snežana ; Stojanović, Zorica ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Vukić, Vladimir ; Degenek, Jovana ; Ćurić, Katarina | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | New fresh cheese made with kombucha inoculum as a non-conventional starter culture (✓) | Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana ; Bjekić, Maja; Degenek, Jovana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | The analysis of industrial produced autochthonous type of kajmak (✓) | Vukić, Dajana ; Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kravić, Snežana ; Kanurić, Katarina ; Degenek, Jovana ; Stojanović, Zorica ; Đurović, Ana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Razvoj tehnologije kombucha fermentiranih mliječnih proizvoda (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Carić, Marijana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Chemical composition, antioxidant potential and textural characteristics of fresh cheese samples produced with addition of sage (✓) | Iličić, Mirela ; Bjekić, Maja; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Milk peptides as potential inhibitors of E. coli RNA polymerase (RNAP) and DNA gyrase (✓) | Degenek, Jovana ; Vukić, Vladimir ; Kanurić, Katarina ; Iličić, Mirela ; Vukić, Dajana ; Salo-Ahen, Outi | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Zbirka zadataka iz Metoda konzervisanja hrane (✓) | Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Dajana | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Textural characteristics and colour of fresh cheese obtained by kombucha inoculum (✓) | Vukić, Dajana ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Bjekić, Maja; Degenek, Jovana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Sveži sir fermentisan kombuhom (✓) | Vukić, Vladimir ; Milanović, Spasenija ; Iličić, Mirela ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Carić, Marijana | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Protein characterisation and antioxidant potential of fresh cheese obtained by kombucha inoculum (✓) | Bjekić, Maja; Iličić, Mirela ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Popović, Ljiljana ; Torbica, Aleksandra ; Tomić, Jelena ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Antioxidative capacity of fresh kombucha cheese fortified with sage herbal dust and its preparations (✓) | Vukić, Dajana ; Pavlić, Branimir ; Vukić, Vladimir ; Iličić, Mirela ; Kanurić, Katarina ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Improving the texture and rheology of set and stirred kombucha fermented milk beverages by addition of transglutaminase,Poboljšanje teksture i reoloških svojstava čvrstih i tekućih kombucha fermentiranih mliječnih napitaka s dodatkom transglutaminaze (✓) | Iličić, Mirela ; Milanović, Spasenija ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Vukić, Dajana ; Stojanović, Biljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Proteolysis and in vitro digestion of kombuha fresh cheese (✓) | Iličić, Mirela ; Vukić, Dajana ; Kanurić, Katarina ; Vukić, Vladimir ; Popović, Ljiljana ; Bjekić, Maja; Degenek, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production (✓) | Vukić, Vladimir ; Iičič, Mirela ; Vukić, Dajana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina ; Degenek, Jovana ; Zeković, Zoran | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |