| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2017 | Possibility of Partial Replacement of Sodium Chloride with Potassium Chloride and Ammonium Chloride in Production of Meatballs in Tomato Sauce![]() | Lilić, Slobodan | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2017 | Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section color | Jovanović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2017 | Possibility of partial replacement of sodium chloride with potassium chloride and ammonium chloride in production of meatballs in tomato sause | Lilić, Slobodan V. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2016 | Effect of Sodium Chloride Reduction in Dry Fermented Sausages on Sensory Quality Parameters and Instrumentally Measured Colour![]() | Lilić, Slobodan | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2016 | Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colour | LILIĆ, SLOBODAN | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2015 | Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chops![]() | Djordjevic, Vesna Ž. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Upotreba boja u proizvodima od mesa u Srbiji – stanje na tržištu i usklađenost sa zakonskom regulativom | Petronijević, Radivoj | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Reducing the Sodium Chloride Content in Chicken Pate by Using Potassium and Ammonium Chloride | Branković Lazić, Ivana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork Chops | Lukić, Mirjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2014 | Survival and genetic characterization of Listeria spp. during the production of Petrovska klobasa![]() | Lakićević, Brankica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2014 | Possibility of use of potassium chloride in the fresh sausages production | Lilić, Slobodan V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2014 | Examination of sensory perceived saltiness of chloride salts' aqueous solutions with different pH values | Lilić, Slobodan | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2014 | SENSORY PROPERTIES OF SAUSAGE FORTIFIED BY KITAIBELIA VITIFOLIA EXTRACT | Kurćubić, Vladimir | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2013 | Comparison of results of sensory and chemical and physico-chemical investigations of fresh chilled beef packaged in vacuum during storage in retail conditions | Lukić, Mirjana | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2013 | Sensory properties of dry fermented sausage enriched with extract of Kitaibelia vitifolia | Okanović, Đorđe G. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional way![]() | Vesković-Moračanin, Slavica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Sensory characteristics of sausages produced of cyprinid meat![]() | Okanović, Đorđe G. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Sensory and chemical characteristics of sausages - produced of cyprinid meat![]() | Okanović, Đorđe G. | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2013 | Sensory Perception of Various Sodium Chloride and Potassium Chloride - Water Solutions | Babić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Sensory perception of various sodium chloride and potassium chloride water solutions![]() | Parunović, Nenad | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |