Резултати 1-20 од 49

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Verification of rapid method for estimation of added food colorant type in boiled sausages based on measurement of cross section colorJovanović, Jelena  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukić, Mirjana  ; Karan, Dragica  ; Parunović, Nenad  ; Branković Lazić, Ivana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Possibility of Partial Replacement of Sodium Chloride with Potassium Chloride and Ammonium Chloride in Production of Meatballs in Tomato SauceLilić, Slobodan  ; Karan, Dragica  ; Jovanović, Jelena R.  ; Vranešević, Jelena  ; Borović, Branka  ; Stefanović, Srđan  ; Rašeta, Mladen  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Possibility of partial replacement of sodium chloride with potassium chloride and ammonium chloride in production of meatballs in tomato sauseLilić, Slobodan V.  ; Karan, Dragica D.  ; Jovanović, Jelena B.  ; Babić, Jelena A.  ; Borović, Branka R.  ; Stefanović, Srđan M.  ; Rašeta, Mladen P.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effect of Sodium Chloride Reduction in Dry Fermented Sausages on Sensory Quality Parameters and Instrumentally Measured ColourLilić, Slobodan  ; Branković Lazić, Ivana  ; Karan, Dragica  ; Vranešević, Jelena  ; Lukić, Mirjana  ; Nikolić, Dragica  ; Rašeta, Mladen  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2016Effect of sodium chloride reduction in dry fermented sausages on sensory quality parameters and intrumentally measured colourLILIĆ, SLOBODAN  ; Branković, Ivana  ; Karan, Dragica  ; Lukić, Mirjana  ; Rašeta, Mladen  ; Nikolić, Dragica M.  ; Babić, Jelena A.  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Effects of different gas compositions on the color estimations of MAP packed pork chopsDjordjevic, Vesna Ž.  ; Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Petrović, Zoran  ; Dragica Karan  ; Trbović, Dejana  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Reducing the Sodium Chloride Content in Chicken Pate by Using Potassium and Ammonium ChlorideBranković Lazić, Ivana  ; Rašeta, Mladen  ; Nikolić, Dragica  ; Lukić, Mirjana  ; Karan, Dragica  ; Lilić, Slobodan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Upotreba boja u proizvodima od mesa u Srbiji – stanje na tržištu i usklađenost sa zakonskom regulativomPetronijević, Radivoj  ; Lukić, Mirjana  ; Karan, Dragica  ; Vuković, I.; Parunović, Nenad  ; Aurelija Spirić; Trbović, Dejana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effects of Different Gas Compositions on the Color Estimations of MAP Packaged Pork ChopsLukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Petrović, Zoran  ; Karan, Dragica  ; Djordjevic, Vesna; Trbović, Dejana  ; Parunović, Nenad  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Survival and genetic characterization of Listeria spp. during the production of Petrovska klobasaLakićević, Brankica  ; Borović, Branka  ; Karan, Dragica  ; Lilić, Slobodan  ; Janković, Vesna  ; Ikonić, Predrag  ; Baltić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Examination of sensory perceived saltiness of chloride salts' aqueous solutions with different pH valuesLilić, Slobodan  ; Milanović-Stevanović, Mirjana; Karan, Dragica  ; Lukić, Mirjana  ; Petronijević, Radivoj  ; Velebit, Branko  ; Lakićević, Brankica  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Possibility of use of potassium chloride in the fresh sausages productionLilić, Slobodan V.  ; Matekalo-Sverak Vesna; Vranić, Danijela G.  ; Karan, Dragica D.  ; Rašeta, Mladen P.  ; Jovanović, Jelena B.  ; Lukić, Mirjana S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014SENSORY PROPERTIES OF SAUSAGE FORTIFIED BY KITAIBELIA VITIFOLIA EXTRACTKurćubić, Vladimir  ; Mašković, Pavle Z.  ; Karan, Dragica  ; Vesković-Moračanin, Slavica  ; Okanović, Đorđe  ; Lilić, Slobodan  ; Džinić, Natalija R. Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Colour and texture characteristics of “Užička” fermented sausage produced in the traditional wayVesković-Moračanin, Slavica  ; Karan, Dragica  ; Trbović, Dejana  ; Okanović, Đorđe  ; Džinić, Natalija R. ; Jokanović, Marija R.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensory properties of dry fermented sausage enriched with extract of Kitaibelia vitifoliaOkanović, Đorđe G.  ; Kurćubić, Vladimir S.  ; Mašković, Pavle Z.  ; Karan, Dragica D.  ; Lilić, Slobodan V.  ; Vesković Moračanin, Slavica M.  ; Lukić, Mirjana S.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensory Perception of Various Sodium Chloride and Potassium Chloride - Water SolutionsBabić, Jelena  ; Mirjana Milanović-Stevanović; Lilić, Slobodan  ; Karan, Dragica  ; Lukić, Mirjana  ; Parunović, Nenad  ; Stefanović, Srđan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013The Effect of Bacteriocin and Modified Atmosphere Packaging on the Shelf Life of Sremska SausageVesković-Moračanin, Slavica  ; Škrinjar, Marija D. ; Dragojlo Obradovic; Karan, Dragica D.  ; Lazar Turubatovic; Kurćubić, Vladimir S.  ; Mašković, Pavle Z.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013INFLUENCE OF MODIFIED ATMOSPHERE PACKAGING ON CHEMICAL AND SENSORY CHANGES OF BEEFTurubatović Lazar; Vranić, Danijela  ; Karan, Dragica  ; Petrović, Zoran  ; Milijašević, Milan  ; Vesković Moračanin, Slavica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Sensory and chemical characteristics of sausages - produced of cyprinid meatOkanović, Đorđe G.  ; Ćirković, Miroslav ; Novakov, Nikolina  ; Ljubojević, Dragana  ; Karan, Dragica D.  ; Vesna Matekalo-Sverak ; Zoran, Mašić S. Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2013Sensory perception of various sodium chloride and potassium chloride water solutionsParunović, Nenad  ; Milanović-Stevanović Mirjana ; Lilić Slobodan  ; Karan Dragica  ; Lukić Mirjana  ; Babić Jelena  ; Stefanović Srđan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 49