Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Production of L (+) lactic acid from corn husk hydrolyzate (✓) | Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Pejin, Jelena ; Kocic-Tanackov, Sunčica ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of extruded wheat germ on cookie quality (✓) | Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bojanić, Nemanja ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of deffated extruded wheat germ on cookie quality (✓) | Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bojanić, Nemanja ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Utilization of agro-industrial residues as immobilization carriers in lactic acid production (✓) | Mojović, Ljiljan ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Stanković, Miroslav; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Hyssop essential oil improves quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The possibility of using extruded sugar beet pulp for the production of cookies, from the aspect of microbiological profile (✓) | Petrović, Jovana ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Fišteš, Aleksandar ; Bojanić, Nemanja ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Food Processing by-products in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Immobilisation of Lactobacillus rhamnosus in combined polyvinyl alco-hol/calcium alginate matrix for l-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ; Lević, Steva ; Belović, Miona ; Pejin, Jelena ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana ; Nedović, Viktor | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Triticale as potential brewing raw material (✓) | Pribić, Milana ; Pejin, Jelena ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Radosavljević, Miloš ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Valorisation of sunflower seed hull in lactic acid fermentation (✓) | Mladenović, Dragana D. ; Đukić-Vuković, Aleksandra P. ; Milašinović-Šeremešić, Marija S. ; Radosavljević, Milica M. ; Pejin, Jelena D. ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mojović, Ljiljana V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of ginger essential oil on microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Lactic acid production on Chlorella vulgaris extracts (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Pejin, Jelena ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Food procesing by-products in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Two stage lactic acid fermentation of distillery stillage (✓) | Mojović, Ljiljana ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Sporedni proizvodi tehnologije slada i piva ko sirovina u L-(+)-mlečno-kiseloj fermentaciji (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Mikrobiološka aktivnost vodenih i etanolnih ekstrakata belog luka (A. sativum L.) i emulzija sa inkapsuliranim ekstraktima (✓) | Nikolovski, Branislava ; Bajac, Jelena ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Gvozdenović-Varga, Jelica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | In vitro i in vivo primena prirodnih antimikrobnih agenasa u kontroli rasta mikroorganizama u hrani (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of basil and caraway essential oils on macro- and micromorphological changes of moulds isolated from fermented sausages (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša ; Mojović, Ljiljana ; Pejin, Jelena ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Đukić-Vuković, Aleksandra | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |