Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2020 TO 2023]
Тип:  Научни чланак

Резултати 1-20 од 42

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Effects of Selected Essential Oils on Listeria monocytogenes in Biofilms and in a Model Food System (✓)Vidaković Knežević, Suzana  ; Knežević, Slobodan  ; Vranešević, Jelena  ; Kravić, Snežana  ; Lakićević, Brankica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Karabasil, Nedjeljko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Natural Antimicrobial Agents Utilized in Food Preservation (✓)Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlović, HrvojeНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Food grade disinfectants based on hydrogen peroxide/peracetic acid and sodium hypochlorite interfere with the adhesion of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes to stainless steel of differing surface roughness (✓)Tomičić, Ružica  ; Tomičić, Zorica  ; Nićetin, Milica  ; Knežević, Violeta  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Raspor, PeterНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Comparison of the Efficiency of Selected Disinfectants against Planktonic and Biofilm Populations of Escherichia coli and Staphylococcus aureus (✓)Todorić, Olja  ; Pezo, Lato  ; Šarić, Ljubiša  ; Kolarov, Violeta  ; Varga, Ana  ; Čabarkapa, Ivana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Antibacterial Activity of Selected Essential Oils against Foodborne Pathogens and Their Application in Fresh Turkey Sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Peulić, Tatjana  ; Teslić, Nemanja  ; Županjac, Miloš  ; Lončarević, Ivana  ; Zeković, Zoran  ; Popović, Milica  ; Vidaković, Stefan;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Comparison of the Bacterial Inactivation Efficiency of Water Activated by a Plasma Jet Source and a Pin-to-Pin Electrode Configuration Source (✓)Čobanović, Radovan; Maletić, Dejan  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Kokić, Bojana  ; Kojić, Predrag  ; Milošević, Slobodan; Stulić, Višnja; Pavičić, Tomislava Vukušić; Vukić, MilanНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023The effect of essential oils on pathogenic bacteria in meat (✓)Vidaković Knežević, Suzana  ; Vranešević, Jelena  ; Knežević, Slobodan  ; Ružić, Zoran  ; Milanov, Dubravka  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Karabasil, Nedjeljko  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Antimicrobial pseudolatex zein films with encapsulated carvacrol for sustainable food packaging (✓)Babayev, Alpamys; Spasojević, Ljiljana  ; Škrbić, Jelena  ; Bučko, Sandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Fraj, Jadranka  ; Petrović, Lidija  ; Milinković Budinčić, Jelena  ; Sharipova, Altynay;
Aidarova, Saule; Katona, Jaroslav  ;
Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2023Carob Pulp Flour Extract Obtained by a Microwave-Assisted Extraction Technique: A Prospective Antioxidant and Antimicrobial Agent (✓)Zahorec, Jana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Bulut, Sandra  ; Martić, Nikola  ; Bijelić, Katarina  ; Božović, Danica  ; Pavlić, Branimir  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Antimicrobial potential of kombucha fresh cheese with the addition of sage (Salvia officinalis L.) and its preparations (✓)Vukić, Vladimir  ; Vukić, Dajana  ; Pavlić, Branimir  ; Iličić, Mirela  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Kanurić, Katarina  ; Bjekić, Maja; Zeković, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Fennel (Foeniculum vulgare) essential oil and supercritical fluid extracts as novel antioxidants and antimicrobial agents in beef burger processing (✓)Mujović, Milo; Šojić, Branislav  ; Danilović, Bojana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Ikonić, Predrag  ; Đurović, Saša  ; Milošević, Sanja  ; Bulut, Sandra  ; Đorđević, Natalija  ; Savanović, Jovo;
Pavlić, Branimir  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Duvan chvarci: Product characterization and comparison between traditional and industrial production (✓)Grujović, Mirjana  ; Žugić Petrović, Tanja; Mladenović, Katarina  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Semedo-Lemsaddek, TeresaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Occurrence of moulds and ochratoxin A in dried fruits and vegetables from the Serbian market (✓)Bulut, Sandra  ; Dimić, Gordana ; Smole Možina, Sonja; Čargo, Mihael; Rakić, Irena ; Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Advantages and disadvantages of non-starter lactic acid bacteria from traditional fermented foods: Potential use as starters or probiotics (✓)Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Semedo-Lemsaddek, Teresa; Laranjo, Marta; Stefanović, Olgica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2022Essential oils as antimicrobial and anti-adhesion agents against bacteria Salmonella Typhimurium and Staphylococcus aureus, and yeasts Candida albicans and Saccharomyces cerevisiae (✓)Tomičić, Zorica  ; Tomičić, Ružica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Raspor, PeterНаучни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Review of occurrence of mycotoxins in Serbian food items in the period from 2005 to 2022 (✓)Živančev, Jelena  ; Antić, Igor  ; Buljovčić, Maja  ; Bulut, Sandra  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021Enterobacteriaceae in food safety with an emphasis on raw milk and meat (✓)Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Kiš, Maja; Furmeg, Sanja; Tkalec, V. Jaki; Stefanović, Olgica  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021The potential of horn of plenty mushroom (Craterellus cornucopioides) (✓)Novaković, Saša; Đekić, Ilija  ; Klaus, Anita  ; Vunduk, Jovana  ; Đorđević, Vesna; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Lorenzo, Jose Manuel; Barba, Francisco; Tomašević, Igor  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021The application of kombucha inoculum as an innovative starter culture in fresh cheese production (✓)Vukić, Vladimir  ; Iičič, Mirela  ; Vukić, Dajana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Bjekić, Maja; Kanurić, Katarina  ; Degenek, Jovana  ; Zeković, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Lactobacillus curvatus from fermented sausages as new probiotic functional foods (✓)Petrović Žugić, Tanja; Ilić, Predrag; Grujović, Mirjana  ; Mladenović, Katarina  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Čomić, Ljiljana Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Резултати 1-20 од 42