Истраживачи
Stanišić, Nikola
Година
- 41 2020 - 2026
- 130 2010 - 2019
- 5 2000 - 2009
Мп-кат.
- 67 M30/M60
- 32 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 15 M20/M50
- 14 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 13 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 10 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 8 M80
- 5 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 4 jsp.mcategory.short-descripton.M90
- 2 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- следећи >
Година - распон
Резултати 1-20 од 176
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Integration of Dietary Fibre for Health Benefits, Improved Structure, and Nutritional Value of Meat Products and Plant-Based Meat Alternatives![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | CREATION OF SYNERGISTIC PHYTOCOMPLEXES: POTENTIAL OF CIRCULAR ECONOMY TO SOLVE TODAY’S CHALLENGES![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | ENDANGERED BUT RESILIENT: POPULATION AND HEALTH INSIGHTS OF LIPA PRAMENKA SHEEP IN SERBIA | Cekić, Bogdan; Ćosić, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Total phosphorus content in meat products on the market of the Republic of Serbia and regulatory compliance![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2024 | Assessing the Impact of Sustainable Pasture Systems on Lamb Meat Quality![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a review![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Contemporary Speculations and Insightful Thoughts on Buckwheat—A Functional Pseudocereal as a Smart Biologically Active Supplement![]() | Kurćubić, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Challenges of the new product-labeling system in the meat industry![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Valorizing Grape Pomace: A Review of Applications, Nutritional Benefits, and Potential in Functional Food Development![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | INSTRUMENTAL COLOUR, TEXTURE AND SENSORY PROPERTIES OF PLJESKAVICA (TRADITIONAL SERBIAN MEAT PRODUCT) AFFECTED BY ADDITION OF FRESHLY EXTRACTED Allium ursinum L.![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2023 | Goats and climate resilience![]() | Maksimović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Innovative application of inulin-gel suspension in poultry sausages: Technological impact and nutritional enhancement![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY![]() | Delić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2023 | Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Meat colour differences between Alpine, Balkan and Serbian white goat breeds slaughtered at 18 kg of body weight![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 1: PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING PRODUCTION![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Fatty Acid and Mineral Composition of Cobb 500 Broiler Meat Influenced by the Nettle (Urtica dioica) Dietary Supplementation, Broiler Gender and Muscle Portion![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2023 | Aflatoxin and fumonisin contamination of maize grains harvested during 2018–2022 in Serbia![]() | Krnjaja, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |