Истраживачи
Stanišić, Nikola
Резултати 1-20 од 175
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | ENDANGERED BUT RESILIENT: POPULATION AND HEALTH INSIGHTS OF LIPA PRAMENKA SHEEP IN SERBIA | Cekić, Bogdan; Ćosić, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Total phosphorus content in meat products on the market of the Republic of Serbia and regulatory compliance![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2024 | Nutri-score and the macro and microelement content in milk and plant-based beverages available at the Serbian market![]() | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a review![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessing the Impact of Sustainable Pasture Systems on Lamb Meat Quality![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Contemporary Speculations and Insightful Thoughts on Buckwheat—A Functional Pseudocereal as a Smart Biologically Active Supplement![]() | Kurćubić, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | INSTRUMENTAL COLOUR, TEXTURE AND SENSORY PROPERTIES OF PLJESKAVICA (TRADITIONAL SERBIAN MEAT PRODUCT) AFFECTED BY ADDITION OF FRESHLY EXTRACTED Allium ursinum L.![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Challenges of the new product-labeling system in the meat industry![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Valorizing Grape Pomace: A Review of Applications, Nutritional Benefits, and Potential in Functional Food Development![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Monitoring of nitrite levels in emulsion type - cooked sausages - case of serbian manufacturers on regulatory and safety issues![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Goats and climate resilience![]() | Maksimović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY![]() | Delić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Fatty Acid and Mineral Composition of Cobb 500 Broiler Meat Influenced by the Nettle (Urtica dioica) Dietary Supplementation, Broiler Gender and Muscle Portion![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Meat colour differences between Alpine, Balkan and Serbian white goat breeds slaughtered at 18 kg of body weight![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 1: PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING PRODUCTION![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Innovative application of inulin-gel suspension in poultry sausages: Technological impact and nutritional enhancement![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | Phosphates as food additives in meat products manufactured in Republic of Serbia![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian market![]() | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |