Истраживачи
Stanišić, Nikola
Година
- 179 2000 - 2099
Мп-кат.
- 67 M30/M60
- 32 M51 - Водећи национални часопис категорије M51
- 16 M22 - Међународни часопис категорије M22
- 15 M20/M50
- 13 M23 - Међународни часопис категорије M23
- 10 M24 - Водећи национални часопис категорије M24
- 8 M80
- 6 M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
- 4 jsp.mcategory.short-descripton.M90
- 2 M21a - Водећи међународни часопис категорије M21a
- следећи >
Година - распон
Резултати 1-20 од 179
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Linseed, Walnut, and Algal Oil Emulsion Gels as Fat Replacers in Chicken Frankfurters: Effects on Composition, Lipid Profile and Sensory Quality![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2025 | ENDANGERED BUT RESILIENT: POPULATION AND HEALTH INSIGHTS OF LIPA PRAMENKA SHEEP IN SERBIA | Cekić, Bogdan; Ćosić, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | Current Processing Technologies and Challenges in Hybrid Meat Production | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2025 | Exploring Chia Mucilage as a Potential Additive for Salt Reduction in Traditional Balkan Minced Meat Product “Ćevap”![]() | Đurđević, Sanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2025 | CREATION OF SYNERGISTIC PHYTOCOMPLEXES: POTENTIAL OF CIRCULAR ECONOMY TO SOLVE TODAY’S CHALLENGES![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2025 | Integration of Dietary Fibre for Health Benefits, Improved Structure, and Nutritional Value of Meat Products and Plant-Based Meat Alternatives![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Contemporary Speculations and Insightful Thoughts on Buckwheat—A Functional Pseudocereal as a Smart Biologically Active Supplement![]() | Kurćubić, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Exploring the role of inulin as a nutraceutical for enhancing nutritional and health benefits – a review![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | INSTRUMENTAL COLOUR, TEXTURE AND SENSORY PROPERTIES OF PLJESKAVICA (TRADITIONAL SERBIAN MEAT PRODUCT) AFFECTED BY ADDITION OF FRESHLY EXTRACTED Allium ursinum L.![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2024 | Challenges of the new product-labeling system in the meat industry![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Valorizing Grape Pomace: A Review of Applications, Nutritional Benefits, and Potential in Functional Food Development![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2024 | Assessing the Impact of Sustainable Pasture Systems on Lamb Meat Quality![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Total phosphorus content in meat products on the market of the Republic of Serbia and regulatory compliance![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
2023 | Comprehensive levels of fatty acids in meat: implications for human health![]() | Trbović, Dejana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian market![]() | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Phosphates as food additives in meat products manufactured in Republic of Serbia![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Meat products and functional food![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Водећи национални часопис категорије M24 |
2023 | Streptococcus suis, two-faced game changer![]() | Stanojković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Pumpkin seed protein - WO2023121464A1![]() | Wang, Wenju; Wilbrink, Maarten Hotse; Stanišić, Nikola ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |