Истраживачи
Stanišić, Nikola
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2016 | Characteristics of dry fermented 'Sremska kobasica produced in traditional smoking house![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | The Effect of Plant Oils on Physicochemical and Sensory Properties of Dry Fermented Sausages![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Authenticity Determination in cooked, emulsified Sausages using the Raman Spectroscopy and Chemometrics![]() | Tomašević, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Quality of beef from young bulls in extended fattening![]() | Aleksić, S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of different factors on variations in reproductive performance of sows![]() | Radović, Čedomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Prevalence of Streptococus suis serotype 2 strains isolated from major parts of fresh pork meat![]() | Stanojković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Textural and colour changes through the one year Storage of dry fermented sremska sausage Manufactured with different pork fat levels![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Meat quality of Swallow-Belly Mangulica pigs reared under intensive production system and slaughtered at 100 kg live weight![]() | Tomović, Vladimir M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Echtheitsbestimmung bei gegarten, emulgierten Würsten mittels Raman-Spektroskopie und Chemometrik![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Technological quality of beef during the twenty-one days of storage in a vacuum![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Differences in meat colour between free-range Swallow Belly Mangalitsa and commercially reared Swedish Landrace pigs during 6 days of vacuum storage![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Antimicrobial activity of sweet basil and thyme against salmonella enterica serotype enteritidis in egg-based pasta![]() | Stojiljković, Jasmina; Nikšić, Miomir ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | The effects of feeding pigs with conjugated linoleic acid on meat quality![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Sadržaj ukupne masti u mesu i iznutricama svinja lasaste Mangulice odgajanih u inenzivnom farmskom sistemu do telesne mase od 100 kg![]() | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Chemical composition and cholesterol content in M. longissimus dorsi from free-range reared Swallow-belly Mangalitsa: the effect of gender![]() | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Important meat quality traits of male simmental and charolais![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Biomass utilization systems for Serbian livestock farmers – potentials and reality![]() | Lukić, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effects of age and time of day of sampling on proximate and fatty acid composition of whole eggs from two strains of laying hens![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | VARIABILITY OF BODY DEVELOPMENT TRAITS IN BUSHA COWS![]() | Nikšić, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Comparsion of the fatty acid composition of five different fat tissues in Swedish Landrace pig![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |