Истраживачи

Резултати 21-40 од 173

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Meat colour differences between Alpine, Balkan and Serbian white goat breeds slaughtered at 18 kg of body weightStanišić, Nikola  ; Maksimović, Nevena  ; Cekić, Bogdan  ; Ružić-Muslić, Dragana  ; Ćosić, Ivan  ; Lečić, Nemanja ; Petričević, Maja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Goats and climate resilienceMaksimović, Nevena  ; Ružić-Muslić, Dragana  ; Caro Petrovic, Violeta  ; Cekić, Bogdan  ; Ćosić, Ivan  ; Lečić, Nemanja ; Stanišić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The Fatty Acid and Mineral Composition of Cobb 500 Broiler Meat Influenced by the Nettle (Urtica dioica) Dietary Supplementation, Broiler Gender and Muscle PortionStanišić, Nikola  ; Škrbić, Zdenka  ; Petričević, Veselin  ; Milenković, Danijel  ; Petričević, Maja  ; Gogić, Marija  ; Lukić, Miloš  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodologyStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Keškić, Tanja  ; Živković, Vladimir  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2023EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITYDelić, Nikola  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Maksimović, Nevena  ; Keškić, Tanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 1: PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING PRODUCTIONStanišić, Nikola  ; Delić, Nikola  ; Stajić, Slaviša  ; Petričević, Maja  ; Lilić, Slobodan  ; Stamenić, Tamara  ; Stanojković, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Dietary fibre as phosphate replacement in all-beef model system emulsions with reduced content of sodium chlorideStajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  ; Tomović, Vladimir; Stanišić, Nikola  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Quality assessment of frankfurters produced from fresh vs. frozen/thawed ground beefStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana; Stanišić, Nikola  ; Cekić, Bogdan  ; Petričević, Veselin  ; Delić, Nikola  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2022Multifunkcionalne fino usitnjene barene kobasice od pilećeg mesa – Nov proizvodPetričević, Maja  ; Stanišić, Nikola  ; Samolovac, Ljiljana  ; Nikšić, Dragan  ; Petričević, Veselin  ; Gogić, Marija  ; Stamenić, Tamara  Техничко решење
82documentMNO za biotehnologiju i poljoprivredu (23.11.2022.)
M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу
2022Inulin as a fat-reduction ingredient in chicken frankfurters with a reduced level of sodium - technological properties and consumer acceptancePetričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Stanišić, Nikola  ; Petričević, Veselin  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  ; Stajić, Slaviša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Amylopectin starchfor binding of meat products - WO 2022/250540 A1Stanišić, Nikola  ; Chen, Zhenghong; Thurkow, Roelfina Willemina Antonia; Bergsma, JacobПатент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Dobijanje, sastav i prerada mesaJosipović, Slavko ; Stanišić, Nikola  Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022CAN ONE WEEK’S USE OF NETTLE IN BROILER FEED AFFECT THE CHEMICAL QUALITY OF MEAT?Lukić, Miloš  ; Stanišić, Nikola  ; Škrbić, Zdenka  ; Petričević, Veselin  ; Tolimir, Nataša  ; Dosković, Vladimir  ; Stamenić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Healthier Meat Products Are Fashionable—Consumers Love FashionKurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  ; Miletic, Nemanja  ; Stanišić, Nikola  Научна критика и полемика
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Patatin-emulsified binderStanišić, Nikola  ; Chen, Zhenghong; Thurkow, Roelfina Willemina Antonia; Bhaskaran, VaniПатент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022PATATIN AS BINDER IN MEAT SUBSTITUTES - EP 3 944 769 A1Spelbrink, Robin Eric Jacobus; Seegers, Christina Lamberta Catharina; Stanišić, Nikola  ; Chen, ZhenghongПатент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Techno-functional properties of three dietary fibers used in the meat processing industryStanišić, Nikola  ; Mujović, Milo; Stajić, Slaviša  ; Petričević, Maja  ; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  ; Stanojković, Aleksandar  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Quality of dry-fermented sausages with backfat replacementStajić, Slaviša  ; Tomašević, Igor  ; Stanišić, Nikola  ; Tomović, Vladimir; Lilić, Slobodan  ; Vranić, Danijela  ; Barba, Francisco J.; Lorenzo, José M.; Živković, Dušan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2018Nutrient Composition of Three Mangulica Pork Cuts from SerbiaNikolić, Dragica  ; Janković, Saša  ; Parunović, Nenad  ; Korićanac, Vladimir  ; Stanišić, Nikola  ; Pezo, Lato  ; Laušević, MilaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2018Cholesterol content and fatty acid profile of broiler meat as affected by diet with extruded flaxseedŽivković, Dušan  ; Lilić, Slobodan; Stajić, Slaviša  ; Vranić, Danijela  ; Trbović, Dejana; Stanišić, Nikola  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 21-40 од 173