Истраживачи
Stanišić, Nikola
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Meat colour differences between Alpine, Balkan and Serbian white goat breeds slaughtered at 18 kg of body weight![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Goats and climate resilience![]() | Maksimović, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Fatty Acid and Mineral Composition of Cobb 500 Broiler Meat Influenced by the Nettle (Urtica dioica) Dietary Supplementation, Broiler Gender and Muscle Portion![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Nutritional evaluation of cooked sausages in the market of the republic of Serbia using the nutri-score methodology![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 2: TEXTURE, COLOUR AND SENSORY QUALITY![]() | Delić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | EFFECT OF FAT LEVEL ON QUALITY CHARACTERISTICS OF TRADITIONAL SUCUK SAUSAGES. PART 1: PHYSICO-CHEMICAL CHANGES DURING PRODUCTION![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Dietary fibre as phosphate replacement in all-beef model system emulsions with reduced content of sodium chloride | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Quality assessment of frankfurters produced from fresh vs. frozen/thawed ground beef![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2022 | Multifunkcionalne fino usitnjene barene kobasice od pilećeg mesa – Nov proizvod![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2022 | Inulin as a fat-reduction ingredient in chicken frankfurters with a reduced level of sodium - technological properties and consumer acceptance![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Amylopectin starchfor binding of meat products - WO 2022/250540 A1![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Dobijanje, sastav i prerada mesa![]() | Josipović, Slavko ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | CAN ONE WEEK’S USE OF NETTLE IN BROILER FEED AFFECT THE CHEMICAL QUALITY OF MEAT?![]() | Lukić, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Healthier Meat Products Are Fashionable—Consumers Love Fashion![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научна критика и полемика | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Patatin-emulsified binder![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | PATATIN AS BINDER IN MEAT SUBSTITUTES - EP 3 944 769 A1![]() | Spelbrink, Robin Eric Jacobus; Seegers, Christina Lamberta Catharina; Stanišić, Nikola ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Techno-functional properties of three dietary fibers used in the meat processing industry![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Quality of dry-fermented sausages with backfat replacement![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Nutrient Composition of Three Mangulica Pork Cuts from Serbia![]() | Nikolić, Dragica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Cholesterol content and fatty acid profile of broiler meat as affected by diet with extruded flaxseed![]() | Živković, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |