Истраживачи
Šekuljica, Nataša
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Soy protein hydrolysates in bakery products | Alina Culetu; Denisa Duta; Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | SOLID-STATE FERMENTATION OF SOYBEAN MEAL: HYDROLYTIC ENZYMES PRODUCTION AND IMPROVEMENT IN BIOACTIVITY | Šekuljica, Nataša Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of moisture content on enzyme production by solid state fermentation on soybean meal | Luković, Nevena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Modification of emulsifying properties and metal-ion chelating ability of gluten hydrolysates by partial enzymatic hydrolysis (✓) | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough | Culetu Alina; Duta Denisa; Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: optimization of operating parameters by statistical design | Jovanović, Jelena R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Degradation of nicosulfuron by Fenton and Fenton like processes | Tomašević, Anđelka V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Improved extraction of soybean protein from defatted soybean flakes in terms of yield and protein functional properties (✓) | Knežević-Jugović, Zorica D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antibacterial and antioxidant capacity of egg white hydrolysates screened from proteolysis-assisted high intensity ultrasound treatment | Mijalković, Jelena; Stefanovic, Andrea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Functional improvements in wheat gluten through alcalase-assisted hydrolysis and thermal pretreatment | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Structural and functional characterization of papain-assisted ultrasound pretreated egg white hydrolysis | Stefanović, Andrea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Antibacterial and antioxidant capacity of egg white hydrolysates screened from proteolysis-assisted high intensity ultrasound treatment | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Obezbojavanje antrahinonskih boja peroksidazom izolovanom iz svežeg ekstrakta rena | Šekuljica, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Аntioxidant activity of peptide fractions obtained by membrane ultrafiltration of egg white protein enzymatic hydrolysates | Knežević-Jugović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | KAOLIN AS A SUPPORT FOR THE IMMOBILIZATION OF HORSERADISH PEROXIDASE: APPLICATION IN ANTHRAQUINONIC DYES DECOLORIZATION FROM WASTEWATER | Šekuljica, Nataša Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Peptides with improved antimicrobial activity screened by membrane ultrafiltration from egg white protein hydrolysates | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Dekolorizacija antrahinonskih boja iz otpadnih voda imobilisanom peroksidazom iz rena | Šekuljica, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Production of antioxidative egg-white hydrolysates ina cyrcle batch membrane reactor | Ognjanović-Luković, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antioxidant activity and functional properties of peptides derived from egg white proteins by two-step enzymatic hydrolysis | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |