еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vukmanović, Stefan
Приказ резултата 1 до 20 од 20
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Analitička hemija, praktikum sa radnom sveskom (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antioxidant activity of beverages obtained by kombucha fermentation on clarified must effluent (✓) | Radomir, Malbaša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Antioxidant Potential and Composition of Winery Effluent Based Kombucha Products (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Certain production variables and antimicrobial activity of novel winery effluent based kombucha (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Chemometric approach to quality characterization of milk-based kombucha beverages (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Chemometric regression analysis of radical scavenging ability of kombucha fermented kefir-like products (✓) | Kovačević, Strahinja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | In vitro assessment of bioaccessibility of the antioxidant activity of kombucha beverages after gastric and intestinal digestion (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2021 | Influence of fermentation temperature on antioxidative activity of winery effluent based kombucha (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of in vitro digestion process on the antioxidant activity of kombucha beverages (✓) | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Influence of main production variables to nutritional characteristics of winery effluent Kombucha (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Influence of process temperature on ethanol content in kombucha products obtained by fermentation of flotated must effluent (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Influence of the Temperature on the Phenolic Content of Kombucha Beverage - Produced using Winery Wastewater (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Kombucha fermentation of six medicinal herbs: Chemical profile and biological activity (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2024 | Mathematical modeling as a tool in kombucha beverages bioactive quality control (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Organic acids content of beverages obtained by kombucha fermentation on flotated must effluent (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Phytochemical screening of essential oil of berry fruits dried by modern and traditional drying techniques (✓) | Radojković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The application of medical plants in the production of functional products (✓) | Radojković, Marija M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Valorizacija proizvoda fermentacije kombuhe na otpadnom toku iz proizvodnje vina (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Valorization of winery effluent using kombucha culture (✓) | Vukmanović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Volatile Compounds Formation in Kombucha (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |