еНаука - преглед
Преглед према Аутор Pajin, Biljana
Приказ резултата 1 до 20 од 340
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry![]() | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2024 | Advancing Sustainable Nutrition: Enhancing Physical and Nutritional Qualities of Cookies with Apple Pomace Extrudates![]() | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2020 | Alternativni načini izdvajanja ulja![]() | Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber![]() | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antimicrobial activity of phenolic extracts from oil leaves and grape skins and seeds![]() | Pajin, Biljana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulation | Tadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Pajin, Biljana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant activity of cookies supplemented with sugarbeet dietary fiber![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2009 | Antioxidant activity of cookies supplemented with sugarbeet dietary fibre![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis![]() | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2010 | Antioxidant properties of cookies supplemented with sugar beet dietary fibre![]() | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Application of Nano-and Ultrafiltration in Sugar Industry![]() | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology![]() | Panak-Balentić, Jelena; Ackar, Đurđica; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Pajin, Biljana ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
2019 | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling![]() | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Poglavlje u monografiji | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2023 | Assessment of the effect of bio-based and synthetic antioxidants on biodiesel oxidation stability using the Rancimat and RapidOxy methods![]() | Buljovčić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2024 | Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie Formulation![]() | Maravić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
2019 | Bela čokolada obogaćena polifenolnim jedinjenjima iz bobičastog voća![]() | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tehničko rešenje | 84 ![]() M84 - Bitno poboljšano tehničko rešenje na nac. nivou |
2020 | Bezglutenski tvrdi keks na bazi prosa![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Patent | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2020 | Bezglutenski tvrdi keks na bazi prosa sa dodatkom kakao praha![]() | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Patent | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate![]() | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Naučni članak | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
2008 | Changes of metal content of byproducts during the technological procedure of sugar production![]() | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |