еНаука - преглед
Преглед према Аутор Pajin, Biljana
Приказ резултата 1 до 20 од 324
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Alternativni načini izdvajanja ulja (✓) | Švarc-Gajić, Jaroslava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antimicrobial activity of phenolic extracts from oil leaves and grape skins and seeds (✓) | Pajin, Biljana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antimicrobial activity of phenolic extracts from olive leaves and grape skins and seeds - Impact of encapsulation | Tadić, Đorđe; Čadež, Neža; Ota, Ajda; Butinar, Bojan; Trošt, Kajetan; Pajin, Biljana ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Antioxidant activity of cookies supplemented with sugarbeet dietary fiber (✓) | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2009 | Antioxidant activity of cookies supplemented with sugarbeet dietary fibre (✓) | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Antioxidant capacity of cookies with non-modified and modified sugar beet fibers: chemometric and statistical analysis (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2010 | Antioxidant properties of cookies supplemented with sugar beet dietary fibre (✓) | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Application of Nano-and Ultrafiltration in Sugar Industry (✓) | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Application of supercritical carbon dioxide extrusion in food processing technology (✓) | Panak-Balentić, Jelena; Ackar, Đurđica; Jozinović, Antun; Babić, Jurislav; Miličević, Borislav; Jokić, Stela; Pajin, Biljana ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Assessment of the effect of bio-based and synthetic antioxidants on biodiesel oxidation stability using the Rancimat and RapidOxy methods (✓) | Buljovčić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bela čokolada obogaćena polifenolnim jedinjenjima iz bobičastog voća (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Bezglutenski tvrdi keks na bazi prosa (✓) | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Bezglutenski tvrdi keks na bazi prosa sa dodatkom kakao praha (✓) | Torbica, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate (✓) | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2008 | Changes of metal content of byproducts during the technological procedure of sugar production (✓) | Šereš, Zita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Characterization of corn snack product enriched with industry by-product (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Characterization of corn snack product enriched with sugar beet pulp (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Chemical and Biological Characterisation of Orange (Citrus sinensis) Peel Extracts Obtained by Subcritical Water (✓) | Brezo-Borjan, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |