еНаука - преглед
Преглед према Аутор Torbica, Aleksandra
		Приказ резултата 1 до 20 од 339
	
	 следеће >
	
	
    
    
    
    
	| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. | 
|---|---|---|---|---|
| 2019 | A potential of Raman spectroscopy application in the detection of differences in extruded and thermal treated flour samples![]()  | Pećinar, Ilinka  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2013 | A survey of the natural occurence of zearalenone in wheat grain samples![]()  | Janić-Hajnal, Elizabet  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2013 | A survey of the natural occurrence of zearalenone in wheat grain samples![]()  | Jovana Matić-Kos  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2021 | Acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural in thermally treated non-wheat flours and respective breads![]()  | Ciesarová, Zuzana; Kukurová, Kristína; Torbica, Aleksandra  | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+  | 
| 2014 | Advantages and shortcomings of lab-on-a-chip method for investigation of HMW-GS of wheat (Triticum aestivum) cultivars![]()  | Živančev, Dragan  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2010 | Advantages of the Lab-on-a-Chip Method in the Determination of the Kunitz Trypsin Inhibitor in Soybean Varieties![]()  | Torbica, Aleksandra  | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+  | 
| 2015 | Albumins Characterization in Relation to Rheological Properties and Enzymatic Activity of Wheat Flour Dough![]()  | Tomić, Jelena  | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22  | 
| 2015 | Alpha-amylase activity in wheat flour and breadmaking properties in relation to different climatic conditions![]()  | Rakita, Slađana  | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51  | 
| 2017 | Alternaria toxins in serbian wheat: occurrence and mitigation processes![]()  | Janić Hajnal, Elizabet  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2015 | Alternaria toxins in wheat from the Autonomous Province of Vojvodina, Serbia: a preliminary survey![]()  | Janić Hajnal, Elizabet  | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21  | 
| 2016 | Alternative cereals: Quality characterisation of the flour using Micro-DoughLab![]()  | Janić-Hajnal, Elizabet  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2013 | Alveograph and bread making quality of wheat dough as affected by added glucose oxidase![]()  | Vukić, Milan; Hadnađev, Miroslav  | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23  | 
| 2019 | Analiza sadržaja proteina u stočnom grašku (Pisum sativum L.) metodom bliske infracrvene spektroskopije![]()  | Uhlarik, Ana  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2014 | Analiza uticaja genetskih, mikroklimatskih i ekoloških faktora na sastav glutena i tehnološki kvalitet sorti pšenice![]()  | Živančev, Dragan  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација  | 
| 2018 | Analysing the dependence between cocoa solids in chocolate and the content of polyphenols, minerals and dietary fiber![]()  | Lončarević, Ivana  | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2013 | Analysis of dependence of dough extensibility on composition of gluten protein subuntis of wheat![]()  | Živančev, Dragan  | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно.  | 
| 2014 | Analysis of interrelations between wheat protein fractions composition and its technological quality by combined multivariate and univariate statistics![]()  | Mastilović, Jasna  | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23  | 
| 2014 | Antibacterial activity of donkey milk against Salmonella![]()  | Šarić, Ljubiša  | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23  | 
| 2012 | Antibacterial properties of Domestic Balkan donkeys' milk![]()  | Šarić, Ljubiša  | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a  | 
| 2015 | Antioxidant Capacity, Mineral Content and Sensory Properties of Gluten-Free Rice and Buckwheat Cookies![]()  | Sakač, Marijana  | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22  | 
