еНаука - преглед

Преглед према Аутор Hadnađev, Miroslav

Приказ резултата 1 до 20 од 236  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2021A comprehensive study of parameters correlated with honey health benefitsMarić, Aleksandar  ; Jovanov, Pavle  ; Sakač, Marijana  ; Novaković, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pezo, Lato  ; Mandić, Anamarija  ; Milićević, Nataša  ; Đurović, Ana; Gadžurić, Slobodan  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2013A model of the viscoelastic behavior of flowable resin composites prior to settingPetrović, Ljubomir  ; Zorica, Dušan  ; Stojanac, Igor ; Krstonošić, Veljko  ; Hadnađev, Miroslav  ; Atanacković, Teodor Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2024Advancing dysphagia-oriented multi-ingredient meal development: Optimising hydrocolloid incorporation in 3D printed nutritious mealsSotiriοs Ι. Εkonomou; Miroslav Hadnađev  ; Aristea Gioxari; Olawoyin Rantimi Abosede; Shwe Soe; Alexandros Ch. StratakosНаучни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Alginate/soy protein system for essential oil encapsulation with intestinal deliveryVolić, Mina  ; Pajić-Lijaković, Ivana  ; Đorđević, Verica  ; Knežević-Jugović, Zorica  ; Pecinar, Ilinka  ; Stevanović-Dajić, Zora  ; Veljović, Đorđe  ; Hadnadjev, Miroslav  ; Bugarski, Branko  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2006Allergic skin diseases in children before and after ambrosia mowing, Metal Elements in Eenvironment Medicine and BilogyHadnadjev, Miroslav  ; Hadnadjev, Dušan; Halaši, TiborКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Alpha-amylase activity in wheat flour and breadmaking properties in relation to different climatic conditionsRakita, Slađana  ; Torbica, Aleksandra  ; Dokić, Ljubica  ; Tomić, Jelena  ; Pojić, Milica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević Hadnađev, Tamara  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2015Alternativne sirovine za proizvodnju pekarskih proizvoda sa dodatom vrednošćuDapčević-Hadnađev, Tamara  ; Mišan, Aleksandra  ; Pojić, Milica  ; Hadnađev, Miroslav  ; Mandić, Anamarija  ; Sakač, Marijana  ; Šimurina, Olivera  ; Pestorić, Mladenka  ; Šarić, Bojana  ; Milovanović, Ivan  ;
Škrobot, Dubravka  ; Nedeljković, Nataša  ;
Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Alveograph and bread making quality of wheat dough as affected by added glucose oxidaseVukić, Milan; Hadnađev, Miroslav  ; Tomić, Jelena  ; Mastilović, Jasna  ; Torbica, Aleksandra  ; Grujić, RadoslavНаучни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2024Анализа течних дијететских суплемената на бази биљних сировина и процена ризика по здравље људиВојводић Слађана  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2022Ancient Wheat Varieties and Sourdough Fermentation as a Tool to Increase Bioaccessibility of Phenolics and Antioxidant Capacity of BreadTamara Dapčević-Hadnađev  ; Alena Stupar  ; Dušan Stevanović  ; Dubravka Škrobot  ; Nikola Maravić  ; Jelena Tomić  ; Miroslav Hadnađev  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Antioxidant activity of hemp protein hydrolysates: effect of protease type and hydrolysis degreeHadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Dizdar, Manda; Nedeljković, Nataša  ; Pojić, Milica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Antioxidant Capacity, Mineral Content and Sensory Properties of Gluten-Free Rice and Buckwheat CookiesSakač, Marijana  ; Pestorić, Mladenka  ; Mišan, Aleksandra  ; Milićević, Nataša  ; Škrobot, Dubravka  ; Jovanov, Pavle  ; Banjac, Vojislav  ; Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Mandić, Anamarija  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Application of temporal dominance of sensations in sensory profiling of sourdough starter odourŠkrobot D.  ; Tomić J.  ; Dapčević Tamara  ; Maravić N.  ; Jovanov Jasna; Hadnađev Miroslav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Assessment of antioxidant activity and rheological properties of wheat and buckwheat milling fractionsSedej, Ivana ; Sakač, Marijana  ; Mandić, Anamarija  ; Mišan, Aleksandra  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Hadnađev, Miroslav  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2024Assessment of rheological properties of carp feed mixtures with different protein sources using mixolabIlić, Petar  ; Banjac, Vojislav  ; Hadnađev, Miroslav  ; Pojić, Milica  ; Vidosavljević, Strahinja  ; Stojkov, Viktor  ; Tiwari, BrijeshКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Assessment of Whole Grain Ancient Wheat Sourdough in Lyophilised and Native Forms for Cookie FormulationMaravić, Nikola  ; Pajin, Biljana  ; Hadnađev, Miroslav  ; Dapčević-Hadnađev, Tamara  ; Pestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  ; Tomić, JelenaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Atmospheric pressure cold plasma: an innovative technology to improve the rheological quality of wheat flourVukić, Milan; Dapčević Hadnađev, Tamara  ; Hadnađev, Miroslav  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Janić Hajnal, Elizabet  ; Mastilović, Jasna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva i sa povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materijaTorbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Sakač, Marijana  ; Kevrešan, Žarko  ; Kos, Jovana  Патент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Bezglutenski hleb na bazi pirinča i heljde, bez dodatka aditiva, is a povećanim sadržajem prirodnih antioksidativnih materija,Broj prijave = RS 20090143Registar patenata ZIS – Rešenje br. 53309Torbica, Aleksandra  ; Hadnađev, Miroslav  ; Sakač, Marijana  ; Kevrešan, Žarko  ; Kos, (rođ. Matić) Jovana  Патент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Book of abstracts of 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPPMiroslav Hadnađev  ; Milan Marčeta; Nataša Jovanović-Lješković; Veljko Krstonošić  ; Tamara Dapčević Hadnađev  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.