еНаука - преглед
Преглед према Аутор Marković, Jovana
Приказ резултата 1 до 20 од 27
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Antioxidant potential and phenolics content of horseradish root juice encapsulated within different carbohydrate matrices![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Application of cold pressing process to develop potential functional and sensory acceptable red beet microgreens-apple beverage: total phenolic content and antioxidant properties![]() | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Aquaponic system in the cultivation of microgreens and sprouts: A review | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Broccoli microgreens-apple juice as novel beverages: total phenolic, flavonoids and antioxidant activity![]() | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Broccoli, Amaranth, and Red Beet Microgreen Juices: The Influence of Cold-Pressing on the Phytochemical Composition and the Antioxidant and Sensory Properties![]() | Belošević, Spasoje D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2023 | Characterization of amaranth (Amaranthus tricolor L.) microgreens juice encapsulated within inulin and maltodextrin![]() | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Effect of different heat treatments on antioxidative activity in pumpkin (Cucurbita maxima)![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Encapsulated horseradish (Armoracia rusticana L.) root juice: Physicochemical characterization and the effects of its addition on the oxidative stability and quality of mayonnaise![]() | Marković, Jovana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2024 | Encapsulated horseradish leaf juice: A potential alternative to synthetic antioxidants in mayonnaise production![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Encapsulation of broccoli microgreen juice: Phytochemical composition and antioxidant activity | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Freeze-dried horseradish leaf pomace as a novel valuable source of antioxidants![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Heat treatment effect on tocopherols, total phenolics and fatty acids in table olives (Olea europaea L.)![]() | Mihajlović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2025 | Horseradish (Armoracia rusticana L.) leaf juice encapsulated within polysaccharides-blend-based carriers: Characterization and application as potential antioxidants in mayonnaise production![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
2024 | Horseradish leaf by-product: a natural antioxidant in mayonnaise production![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Horseradish leaf juice encapsulates: Physicochemical, spectrophotometric, and chromatographic characterization![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Medicinal and aromatic herbs as functional ingredients for specialty beverages![]() | Despotović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Morphology and physical properties of broccoli microgreen juice encapsulated within maltodextrin and inulin![]() | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Physicochemical characterization of spray-dried horseradish root juice encapsulated within maltodextrin/alginate![]() | Marković, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Phytochemical composition and antioxidant properties of encapsulated powders of red beet microgreen juice within carbohydrate carriers | Belošević, Spasoje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Promena nutritivnih i senzornih svojstava pri preradi povrća![]() | Paunović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |