еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vaštag, Žužana
Приказ резултата 1 до 20 од 27
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Angiotensin I Converting Enzyme Inhibitory activity of Pumpkin Oil Cake 12S Globulin Hydrolysates (✓) | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Antioxidant and angiotensin I converting inhybitory activity of pumpkin oil cake protein hydrolysate under simulated gastrointestinal digestion (✓) | Vaštag, Žužana; Peričin Starčević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antioxidant potential of fermented dairy products during storage (✓) | Hrnjez, Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Bioactive enzymatic hydrolysates from pumpkin oil indstry by-products-Development of bioprocesses (✓) | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Bioactive hydrolysates derived from oil industry by-products; Preparation of novel food ingredients (✓) | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Bioactive protein hydrolysates derived from food sources-Technological aspects of their production by enzymatic hydrolysis and microbial fermentation (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Enyzmatic hydrolysis as tool for valorization of pumpkin oil cake in functional protein products (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Evaluation of pomegranate oil industry by-products as sources of phenolic acids (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Generation and characterisation of antioxidant enzymatic hydrolysates from pumpkin oil cake derived protein isolate and 12S globulin (✓) | Vaštag, Žužana; Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Improvement of Pumpkin Oil Cake Protein Gelation Properties Through Enzymatic Polymerization with Transglutaminase (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Improving of the functional properties of cucurbitin, pumpkin seed globuline, by enzymatic modification (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Improving of the solubility of pumpkin (Cucurbita pepo) oil cake globulin by enzymatic modification. - Ključne reči: Pumkin seed 12S globulin, enzymatic modification, pH solubility (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of enzymatic cross-linking on in vitro digestibility of pumpkin oil cake protein (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Interfacial and Emulsifying Properties of Pumpkin (Cucurbita pepo) Seed Protein Isolate and Hydrolysates (✓) | Katona, Jaroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Investigation of biopolymer films application for packaging in modified atmosphere (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Multifunctional properties of hydrolysates derived from pumpkin oil cake globulin (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | New biomaterial based on pumpkin oil cake proteins (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Optimization of chitosan biofilm properties by addition of caraway essential oil and beeswax (✓) | Hromiš, Nevena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2015 | Pumpkin oil cake biopolymer films properties improvement (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Radical scavenging activity in water-soluble extracts from Serbian cheeses (✓) | Vaštag, Žužana; Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |