Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate (✓) | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Stožinić, Milica ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate (✓) | Zarić, Danica ; Rakin, Marica ; Bulatović, Maja ; Krunić, Tanja ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Blaževska, Zagorka | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Oksidativna stabilnost parcijalno hidrogenovane masti i masti bez trans masnih kiselina namenjenih proizvodnji krem proizvoda (✓) | Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Zarić, Danica ; Aleksić, Suzana; Škrbić, Jelena | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Uticaj masti bez trans-masnih kiselina na fizičke karakteristike i oksidativnu stabilnost mazivog krem proizvoda (✓) | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Aleksić, Suzana; Stožinić, Milica ; Jerinić, Mia; Zarić, Danica ; Romanić, Ranko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA (✓) | Zarić, Danica ; Rakin, Marica ; Bulatović, Maja ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Krunić, Tanja | Техничко решење | 81MNO za biotehnologiju i poljoprivredu (28.07.2023.) M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2023 | The Impact of Soy Concentrate and Isolate on the Chemical Composition of Dark Chocolate (✓) | Stožinić, Milica ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Zarić, Danica ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Probiotic almond-based beverage: promising step towards a circular bioeconomy (✓) | Rakin, Marica ; Bulatović, Maja ; Živanović, Sara; Milutinović, Milica ; Rakin, Duška; Zarić, Danica ; Vukašinović-Sekulić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate (✓) | Lončarević, Ivana ; Stožinić, Milica ; Pajin, Biljana ; Nikolić, Ivana ; Petrović, Jovana ; Šojić, Branislav ; Zarić, Danica | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | Whey as a Carrier Material for Blueberry Bioactive Components: Incorporation in White Chocolate (✓) | Jovanović, Petar; Pajin, Biljana ; Lončarić, Ante; Jozinović, Antun; Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Zarić, Danica ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Ačkar, Đurđica; Lončarević, Ivana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Sensory characteristics of white chocolate with resistant starch (✓) | Lončarević, Ivana ; Šurlan, Jelena ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola ; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Uticaj sojine ljuske na osobine testa za proizvodnju čajnog peciva (✓) | Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Nikolić, Ivana ; Doroslovac, Jovana; Zarić, Danica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Mogućnost povećanja sadržaja proteina u crnoj čokoladi dodatkom sojinog koncentrata i sojinog izolata (✓) | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Nikolovski, Zoran; Zarić, Danica ; Šarac, Vladimir; Jovanović, Petar | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Precautionary Allergen Labelling in Serbia: Market Audit and Consumers’ Perception (✓) | Davidović, Dragana ; Bulatović, Maja ; Paunović, Katarina ; Vasiljević, Nadja ; Zarić, Danica ; Popović, Dušan ; Milenković, Sanja | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Influence of added whey proteins and hydrolysates on rheological and textural characteristics of milk chocolate (✓) | Rakin, Marica ; Bulatović, Maja ; Zarić, Danica ; Krunić, Tanja ; Lončarević, Ivana ; Petrović, Jovana ; Pajin, Biljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | White Chocolate with Resistant Starch: Impact on Physical Properties, Dietary Fiber Content and Sensory Characteristics (✓) | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola ; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Zarić, Danica ; Miličević, Borislav | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Nutrition and Health Claims Spectra of Pre-Packaged Foods on Serbian Supermarket Shelves: A Repeated Cross-Sectional Study (✓) | Davidović, Dragana ; Paunović, Katarina ; Zarić, Danica ; Jovanović, Ana ; Vasiljević, Nađa ; Stošović, Dragana; Tomanić, Milena | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Uticaj različitih namenskih masti na fizičke karakteristike masnih punjenja namenjenih proizvodnji čokoladnih proizvoda (✓) | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Aleksić, Suzana; Zarić, Danica ; Rutić, Tamara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole (✓) | Zarić, Danica ; Rakin, Marica ; Bulatović, Maja ; Pajin, Biljana; Lončarević, Ivana; Petrović, Jovana; Blaževska, Zagorka | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj različitih namenskih masti na senzorske karakteristike masnih punjenja namenjenih proizvodnji čokoladnih proizvoda (✓) | Petrović, Jovana ; Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Aleksić, Suzana; Romanić, Ranko ; Zarić, Danica ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Uticaj masti bez trans masnih kiselina na fizičke karakteristike masnih punjenja namenjenih proizvodnji punjene čokolade (✓) | Lončarević, Ivana ; Pajin, Biljana ; Petrović, Jovana ; Aleksić, Suzana; Šojić, Branislav ; Zarić, Danica ; Nikolin, Marina | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |