Истраживачи
Zahorec, Jana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties (✓) | Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana ; Bucar, Franz; Šereš, Zita ; Šoronja Simović, Dragana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Utilization of sugar industry by-products: characterization of sugar beet fibers and molasses (✓) | Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Hodur, Cecilia; Maravić, Nikola ; Zahorec (rođ. Zorjan), Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Smole Možina, Sonja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Sensory properties of bread with addition of rose hip by-product (✓) | Vasić, Ana; Matić, Ana; Damjanović, Bojan; Đorđe Alavuk; Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of freezing conditions and frozen storage on the physical and sensory properties of puff pastry (✓) | Selaković, Anastazija; Šimurina, Olivera ; Šoronja Simović, Dragana ; Zahorec, Jana ; Filipčev, Bojana ; Šereš, Zita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Stabilizacioni potencijal polisaharida u emulzionim prehrambenim sistemima tipa ulje u vodi (✓) | Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits (✓) | Šimurina, Olivera ; Zahorec, Jana ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Filipčev, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The emulsifying properties of sugar beet fibers and OSA maltodextrin in food systems (✓) | Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola ; Šereš, Zita ; Dokić, Ljubica ; Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fortified pasta with plant based supplements – influence on microbiological quality (✓) | Sterniša, Meta; Borljin, Marija; Smole Možina, Sonja; Raspor, Peter; Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana J. ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita ; Šoronja Simović, Dragana ; Smole Možina, Sonja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Karakteristike pogača dobijenih hladnim ceđenjem uljarica (✓) | Nikolić, Ivana ; Dokić, Ljubica ; Mijakovac, Mirunka; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Maravić, Nikola ; Zahorec, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Influence of layering margarine with reduced fat content on puff pastry quality | Šoronja-Simović, Dragana M. ; Pajin, Biljana S. ; Šereš, Zita I. ; Dokić, Ljubica P. ; Nikolić, Ivana R. ; Fišteš, Aleksandar Z. ; Zahorec, Jana J. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Tehnološke karakteristike margarina za laminiranje sniženog sadržaja masti (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ; Pajin, Biljana ; Dokić, Ljubica ; Nikolić, Ivana ; Šereš, Zita ; Fišteš, Aleksandar ; Zorjan, Jana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |