Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Production of L-(+)-lactic acid by Lactobacillus rhamnosus encapsulated in polyvinyl alcohol (✓) | Radosavljević, Miloš ; Lević, Steva ; Pejin, Jelena ; Belović, Miona ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mojović, Ljiljana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Cvetanović, Aleksandra ; Torbica, Aleksandra ; | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ; Pejin, Jelena ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Bursać Kovačević, Danijela; Putnik, Predrag; Mrkonjić, Živan; Đurović, Saša ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana ; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Savanović, Jovo; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Jokanović, Marija ; Đorđević, Vesna ; Parunović, Nenad ; Martinović, Aleksandra; Vujadinović, Dragan | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José; Barba, Francisco; Tomašević, Igor | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Role of Mycotoxins in Human Food and Inhibition of Their Producers by Plant-Derived Products (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Mojović, Ljiljana ; Pejin, Jelena | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Tomato pomace extract and organic peppermint essential oil as effective sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Zeković, Zoran ; Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Jokanović, Marija ; Urumović, Nebojša; | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Synergy effects of natural fungal inhibitors calculated by queuing model (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tanackov, Ilija ; Mojović, Ljiljana ; Pejin, Jelena ; Sinani, Feta | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Chemical structure and antifungal activity of mint essential oil components (✓) | Plavšić, Dragana ; Škrinjar, Marija ; Psodorov, Djordje ; Pezo, Lato ; Milovanovic, Ivan; Psodorov, Dragan ; Kojić, Predrag ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Growth control of molds isolated from smoked fermented sausages using basil and caraway essential oils, in vitro and in vivo (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša ; Mojović, Ljiljana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Pejin, Jelena | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Supercritical fluid extract of winter savory – Investigations as partial sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Zeković, Zoran ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Antibacterial activity of biopolymer composite materials obtained from pumpkin oil cake and winter savory or basil essential oil against various pathogenic bacteria (✓) | Bulut, Sandra ; Popović, Senka ; Hromiš, Nevena ; Šuput, Danijela ; Lazić, Vera ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Kravić, Snežana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Lactic acid production on Chlorella vulgaris extracts (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Pejin, Jelena ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Occurrence of moniliformin in cereals (✓) | Radić, Bojana ; Kos, Jovana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Janić Hajnal, Elizabet ; Mandić, Anamarija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Utilization of stillages from bioethanol production from various substrates (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Nikolić, Valentina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Use of spent brewer's yeast in L-(+) lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Marković, Romeo; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Food procesing by-products in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of deffated extruded wheat germ on cookie quality (✓) | Petrović, Jovana ; Fišteš, Aleksandar ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Bojanić, Nemanja ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Essential oil versus supercritical fluid extracts of winter savory (Satureja montana L.) – Assessment of the oxidative, microbiological and sensory quality of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |