Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Aflatoxigenic and ochratoxigenic moulds and their toxins in tree nuts on Serbian market (✓) | Rakić, Irena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Production of L-(+)-lactic acid by Lactobacillus rhamnosus encapsulated in polyvinyl alcohol (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | New Formulation towards Healthier Meat Products: Juniperus communis L. Essential Oil as Alternative for Sodium Nitrite in Dry Fermented Sausages (✓) | Tomović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Supercritical extracts of wild thyme (Thymus serpyllum L.) by-product as natural antioxidants in ground pork patties (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Brewing and malting technology by-products as raw materials in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Radosavljević, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Tomato pomace extract and organic peppermint essential oil as effective sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Role of Mycotoxins in Human Food and Inhibition of Their Producers by Plant-Derived Products (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Growth control of molds isolated from smoked fermented sausages using basil and caraway essential oils, in vitro and in vivo (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Supercritical fluid extract of winter savory – Investigations as partial sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Synergy effects of natural fungal inhibitors calculated by queuing model (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Chemical structure and antifungal activity of mint essential oil components (✓) | Plavšić, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Production of L (+) lactic acid from corn husk hydrolyzate (✓) | Mladenović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The influence of extruded wheat germ on cookie quality (✓) | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Lactic acid production on Chlorella vulgaris extracts (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Occurrence of moniliformin in cereals (✓) | Radić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Utilization of stillages from bioethanol production from various substrates (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Food procesing by-products in L-(+)-lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Use of spent brewer's yeast in L-(+) lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |