Истраживачи
Kocić-Tanackov, Sunčica
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Tomato pomace extract and organic peppermint essential oil as effective sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Zeković, Zoran ; Belović, Miona ; Torbica, Aleksandra ; Jokanović, Marija ; Urumović, Nebojša; | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2020 | Chemical structure and antifungal activity of mint essential oil components (✓) | Plavšić, Dragana ; Škrinjar, Marija ; Psodorov, Djordje ; Pezo, Lato ; Milovanovic, Ivan; Psodorov, Dragan ; Kojić, Predrag ; Kocić-Tanackov, Sunčica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Synergy effects of natural fungal inhibitors calculated by queuing model (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Tanackov, Ilija ; Mojović, Ljiljana ; Pejin, Jelena ; Sinani, Feta | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Growth control of molds isolated from smoked fermented sausages using basil and caraway essential oils, in vitro and in vivo (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Đerić, Nataša ; Mojović, Ljiljana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Pejin, Jelena | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Supercritical fluid extract of winter savory – Investigations as partial sodium nitrite replacement in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Zeković, Zoran ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Application of porcini mushroom (Boletus edulis) to improve the quality of frankfurters (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José; Barba, Francisco; Tomašević, Igor | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Essential oil versus supercritical fluid extracts of winter savory (Satureja montana L.) – Assessment of the oxidative, microbiological and sensory quality of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đurović, Saša ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2019 | Utilization of stillages from bioethanol production from various substrates (✓) | Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Nikolić, Valentina ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pejin, Jelena ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Occurrence of moniliformin in cereals (✓) | Radić, Bojana ; Kos, Jovana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Janić Hajnal, Elizabet ; Mandić, Anamarija | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Use of spent brewer's yeast in L-(+) lactic acid fermentation (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Marković, Romeo; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Essential oil from sage herbal dust makes progress antioxidative and antimicrobial activity in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Zeković, Zoran ; Tomović, Vladimir ; Džinić, Natalija ; Kocić Tanackov, Sunčica ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Peulić, Tatjana ; | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Utilization of brewing and malting by-products as carrier and raw materials in l-(+)-lactic acid production and feed application (✓) | Radosavljević, Miloš ; Pejin, Jelena ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Romanić, Ranko ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium (✓) | Varga, Ana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čabarkapa, Ivana ; Aćimović, Milica ; Tomicić, Zorica | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Effects of caraway and juniper essential oils on aflatoxigenic fungi growth and aflatoxins secretion in polenta (✓) | Kocić-Tanackov, Sunčica ; Dimić, Gordana ; Jakšić, Sandra ; Mojović, Ljiljana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mladenović, Dragana ; Pejin, Jelena | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Coriander essential oil as natural food additive improves quality and safety of cooked pork sausages with different nitrite levels (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Bojana ; Zeković, Zoran ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | The Effect of Cantharellus Cibarius Addition on Quality Characteristics of Frankfurter during Refrigerated Storage (✓) | Novaković, Saša; Đekić, Ilija ; Klaus, Anita ; Vunduk, Jovana ; Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Lorenzo, José M.; Barba, Francisco; | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2019 | Enhanced Lactic Acid Production by Adaptive Evolution of Lactobacillus paracasei on Agro-industrial Substrate (✓) | Mladenović, Dragana ; Pejin, Jelena ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2018 | Effect of water activity on the radial growth of fungi isolated from dry-cured sheep ham, in vitro (Serbia) (✓) | Žugic-Petrović, Tanja; Stanisavljević, Dragana; Ilić, Predrag; Mladenović, Katarina ; Grujović, Mirjana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Čomić, Ljiljana | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Possibility of L-(+)-lactic acid fermentation using malting, brewing, and oil production by-products (✓) | Pejin, Jelena ; Radosavljević, Miloš ; Pribić, Milana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Mladenović, Dragana ; Đukić-Vuković, Aleksandra ; Mojović, Ljiljana | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | The effect of essential oil and extract from sage (Salvia officinalis L.) herbal dust (food industry by-product) on the oxidative and microbiological stability of fresh pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Džinić, Natalija | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |