Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Physicochemical properties and stability of oil-in-water emulsions stabilized by soy protein isolate and xanthan gum![]() | Krstonošić, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2024 | Karakteristike čajnog peciva sa dodatkom sojine ljuske![]() | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The Chemical and Rheological Properties of Corn Extrudates Enriched with Zn- and Se-Fortified Wheat Flour![]() | Kajić, Nikolina; Babić, Jurislav; Jozinović, Antun; Lončarić, Zdenko; Puljić, Leona; Banožić, Marija; Kovač, Mario; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Comparison of dark and milk cocoa toppings produced by a five-roll mill and a ball mill![]() | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Fat reduction of roll-in fat for puff pastry from rheological and textural aspects![]() | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Advancing Sustainable Nutrition: Enhancing Physical and Nutritional Qualities of Cookies with Apple Pomace Extrudates![]() | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Polysaccharide-Based Fat Replacers in the Functional Food Products![]() | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Mustard seed flour addition in breadmaking – effects on dough rheology and bread quality![]() | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Characterization of Oil-in-Water Emulsions Prepared with Triblock Copolymer Poloxamer 407 and Low-Molecular-Mass Surfactant Mixtures as Carriers of Grape Pomace Waste Polyphenols![]() | Krstonošić, Veljko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Comparative analysis of milling technologies in dark and milk cocoa topping production for ice cream![]() | Popović, Tijana; Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | A Review of New Materials and Methods Used in the Production of Protein-Based Fat Replacers for the Food Industry![]() | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Blueberry juice encapsulated on maltodextrin: The impact on the properties of white chocolate![]() | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Assessment of Soy Protein Acid Hydrolysate-Xanthan Gum Mixtures on the Stability, Disperse and Rheological Properties of Oil-in-Water Emulsions![]() | Ćirin, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Statistička analiza senzorskih karakteristika hladno presovanog ulja dostupnih na tržištu Republike Srbije![]() | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Impact of Soy Concentrate and Isolate on the Chemical Composition of Dark Chocolate![]() | Stožinić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The impact of proteins of different origin on the viscosity and particlesize distribution of dark chocolate![]() | Lončarević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The Influence of Starch Sweeteners on Functional Properties of Cellulose Fat Mimetics: Rheological and Textural Aspects![]() | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Jozinović, Antun;
| Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Effect of Climatic Conditions on Wheat Starch Granule Size Distribution, Gelatinization and Flour Pasting Properties![]() | Rakita, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Synthesis of octenyl succinic anhydride-modified levan and investigation of its microstructural, physicochemical, and emulsifying properties![]() | Gojgić-Cvijović, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2023 | Technological Characteristics of Wheat-Fiber-Based Fat Mimetics in Combination with Food Additives![]() | Nikolić, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |