Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад

Резултати 1-20 од 188

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils (✓)Stajić, Slaviša  ; Kurćubić, Vladimir  ; Tomović, Vladimir  ; Živković, Dušan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages (✓)Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Bojana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Arsenic in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓)Đorđević, Vesna  ; Tomović, Vladimir  ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Vujadinović, Dragan; Tomovic, MilaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in traditional dry fermented sausages (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Kartalović, Brankica  ; Vranešević, Jelena  ; Ikonić, Predrag  ; Ćućević, Nedim; Peulić, Tatjana  ; Šojić, Branislav  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Mangulica - tradicionalna srpska rasa svinja, nekad i sad (✓)Šević, Radoslav; Stojanac, Nenad  ; Stevančević, Ognjen  ; Vidović, Vitomir; Tomović, Vladimir M.  ; Savić, Božidar  ; Cincović, Marko R.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Essential oils as natural additives in dry-fermented sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Pavlić, Branimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Wild thyme (Thymus serpyllum L.) supercritical extract as antioxidant in precooked pork chops during chilled storage (✓)Jokanović Marija  ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  ; Delić, Jovana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Klinički pokazatelji zdravstvenog stanja bele mangulice u intenzivnim uslovima držanja (✓)Šević, Radoslav; Savić, Božidar  ; Tomović, Vladimir M.  ; Stevančević, Ognjen  ; Stojanac, Nenad  ; Cincović, Marko R.  ; Vidović, VitomirКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Implementation of technological processes for processing berry fruits in order to obtain new products for increased market needs (✓)Terzić, Milena  ; Zengin, Gokhan; Beara, Ivana  ; Tomović, Vladimir  ; Stožinić, Milica  ; Milošević, Sanja  ; Radojković, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Promene fizičkohemijskih karakteristika Sjeničkog sudžuka tokom letnje proizvodnje u tradicionalnim uslovima (✓)Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Peulić, Tatjana  ; Tomović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops (✓)Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Inhibitory effect of origano essential oil on lipid oxidation in cooked pork chops (✓)Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓)Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓)Tomović, Vladimir  ; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Lazović, Milana; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor  ; Nikolić, Ivana  ; Vujadinović, Dragan; Tomović, MilaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Masno kiselinski sastav mesa svinja čiste rase Velika Bela i meleza Bele Mangulice sa Durokom (✓)Tomović, Vladimir  ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija  ; Šojić, Branislav  ; Škaljac, Snežana  ; Tomović, Mila; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓)Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing (✓)Tomović, Vladimir  ; Šojić, Branislav  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Pavlić, Branimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Zeković, Zoran  ; Jokanović, Marija  ; Škaljac, Snežana  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The effect of winter savory (Satureja montana L.) extract on the quality of cooked pork sausages (✓)Šojić, Branislav  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Ikonić, Predrag  ; Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Ivić, Maja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓)Škaljac, Snežana  ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav  ; Ikonić, Predrag  ; Peulić, Tatjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 188