Истраживачи
Tomović, Vladimir
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Instrumental colour and texture properties of frankfurtrer-type sausages with plant oils (✓) | Stajić, Slaviša ; Kurćubić, Vladimir ; Tomović, Vladimir ; Živković, Dušan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparison of different tests for texture characteristics asessment of dry fermented sausages (✓) | Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Arsenic in female cattle livers and kidneys from Vojvodina, northern Serbia (✓) | Đorđević, Vesna ; Tomović, Vladimir ; Lazović, Milana ; Vasiljević, Ivana ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Vujadinović, Dragan; Tomovic, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Reduction of polycyclic aromatic hydrocarbons in traditional dry fermented sausages (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Kartalović, Brankica ; Vranešević, Jelena ; Ikonić, Predrag ; Ćućević, Nedim; Peulić, Tatjana ; Šojić, Branislav ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Mangulica - tradicionalna srpska rasa svinja, nekad i sad (✓) | Šević, Radoslav; Stojanac, Nenad ; Stevančević, Ognjen ; Vidović, Vitomir; Tomović, Vladimir M. ; Savić, Božidar ; Cincović, Marko R. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Essential oils as natural additives in dry-fermented sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Pavlić, Branimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Wild thyme (Thymus serpyllum L.) supercritical extract as antioxidant in precooked pork chops during chilled storage (✓) | Jokanović Marija ; Ivić, Maja ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana ; Delić, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Klinički pokazatelji zdravstvenog stanja bele mangulice u intenzivnim uslovima držanja (✓) | Šević, Radoslav; Savić, Božidar ; Tomović, Vladimir M. ; Stevančević, Ognjen ; Stojanac, Nenad ; Cincović, Marko R. ; Vidović, Vitomir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Implementation of technological processes for processing berry fruits in order to obtain new products for increased market needs (✓) | Terzić, Milena ; Zengin, Gokhan; Beara, Ivana ; Tomović, Vladimir ; Stožinić, Milica ; Milošević, Sanja ; Radojković, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Promene fizičkohemijskih karakteristika Sjeničkog sudžuka tokom letnje proizvodnje u tradicionalnim uslovima (✓) | Ćućević, Nedim; Jokanović, Marija ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Peulić, Tatjana ; Tomović, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Effect of wild oregano essential oil on lipid oxidation in marinated pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Inhibitory effect of origano essential oil on lipid oxidation in cooked pork chops (✓) | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Ginger essential oil improves microbiological quality of cooked pork sausages (✓) | Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chromium content in the meat of male Saanen goat kids from Vojvodina (Northern Serbia) (✓) | Tomović, Vladimir ; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Lazović, Milana; Vasiljević, Ivana; Tomašević, Igor ; Nikolić, Ivana ; Vujadinović, Dragan; Tomović, Mila | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Masno kiselinski sastav mesa svinja čiste rase Velika Bela i meleza Bele Mangulice sa Durokom (✓) | Tomović, Vladimir ; Šević, Radoslav; Jokanović, Marija ; Šojić, Branislav ; Škaljac, Snežana ; Tomović, Mila; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antimikrobna aktivnost etarskog ulja korijandera u barenim kobasicama (✓) | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of essential oil and supercritical fluid extracts in meat processing (✓) | Tomović, Vladimir ; Šojić, Branislav ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Pavlić, Branimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant activity of winter savory (Satureja montana L.) supercritical extract in cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Zeković, Zoran ; Jokanović, Marija ; Škaljac, Snežana ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The effect of winter savory (Satureja montana L.) extract on the quality of cooked pork sausages (✓) | Šojić, Branislav ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Ikonić, Predrag ; Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Ivić, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Colour characteristics of vacuum packed fermented sausage during storage (✓) | Škaljac, Snežana ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Ivić, Maja ; Šojić, Branislav ; Ikonić, Predrag ; Peulić, Tatjana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |